Stressz a terheség alatt? Volt aki sokat?
Figyelt kérdés
Volt aki sokat stresszelt a terhessége alatt ? Megällhat awbaba szive?2014. jan. 10. 14:44
1/3 anonim válasza:
Nem. Direkt kikérdeztem erről az orvosom, akiben végletekig megbízom. Azt mondta, a stressz csak nekem rossz, a baba max. a magasabb pulzusszámom érzékeli, semmi mást. Nem okoz neki sérülést, kárt, semmit. A terhességem nagyon durván stresszes volt, nem volt egyetlen nyugodt hetem, magánéleti gondok, kórházba kerültem, műtöttek is terhesen, aztán utána is jött minden csőstől, viszont a babám makk egészséges és nyugodt baba. Nem lesz semmi gondja a babának a stressztől!
2/3 anonim válasza:
Én a munkahelyemen stresszeltem végig 38 hetet, már egyszer a főnökömmel is összevesztem mert szándékosan szívatott. Már amikor beértem dolgozni, 160 volt a vérnyomásom. Semmi baja sem lett a babámnak, annyi hogy nagyon rossz alvó volt 16 hónapos koráig, de ez nem valószínű hogy a stressznek tudható be. (mielőtt bárki belémköt, muszáj volt dolgoznom különben nagy pácban lettünk volna anyagilag). Szerintem ezen ne aggódj, de azért figyeld a tested jelzéseit, ha keményedik a pocak akkor próbálj meg relaxálni, szedj magnéziumot.
3/3 anonim válasza:
Én is a munkahelyem miatt stresszeltem nagyon sokat,tiszta ideg voltam állandóan,el is kellett mennem táppénzre,mert féltettem a babót.Azóta megszületett és nagyon nyugodt baba. :) Ja azt elfelejtetem írni,hogy még nemtudtam,hogy terhes vagyok és elkezdtem a jogsit,úgy csináltam végig,szóval volt stressz,nem kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!