Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kamu volt a "24 hetesen...

Kamu volt a "24 hetesen elfolyt a magzatvizem" kérdés is?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol, bár lehet én vagyok figyelmetlen. Csak érdekelne...
2014. jan. 8. 10:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. jan. 8. 10:07
 2/14 anonim ***** válasza:
igen, pedig úgy aggódtam és izgultam a "kismamért" és a "babáért"
2014. jan. 8. 10:08
 3/14 anonim ***** válasza:

erről eszembe jut mikor patológián feküdtem ott folyt el egy 24 hetes fiatal csak vize, mert feküdnie kellett volna de mindig sétált meg lépcsőzött

elvitték a szülészetre a babát meg egy másik városba, nem tudom mi lehet velük

2014. jan. 8. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Kamuból tette fel valaki azt a kérdést? És miért? És hogy derült ki? Milyen beteg emberek vannak már...
 5/14 A kérdező kommentje:
Oh, én is. Szörnyű. Engem becsapott, mert nem feltételezném senkiről, hogy ilyennel poénkodik. Főleg, hogy veszélyeztett vagyok és el sem tudom képzelni, kinek esik jól ilyennel szórakozni.
 6/14 anonim ***** válasza:
velem egy kórteremben tényleg feküdt egy nő aki 24 hetesen szült meg...szegény gyerek inkubátorban volt és az anyukája ki sem hozhatta mint mi a babáinkat.jó szar érzés volt
2014. jan. 8. 10:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én már többször ráfáztam, aggódtam, azóta az antennáim kapásból jeleznek, ha át akarnak verni... sokszor már az első hsz-ben írom, hogy hoppá, valami nem kerek, mások védik a kérdezőt 4-5 oldalon át, aztán ott kiderül, hogy csak igazam volt...
2014. jan. 8. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Mikor a terhespathológián voltam, a mellettem lévő kismama is 24 hetesen szült. Én sem tudok róla semmit. Tehát a jelenség létezik.
2014. jan. 8. 10:22
 9/14 anonim ***** válasza:
azt senki sem vitatta, hogy létezik ilyen. Azt vitattuk sokan, hogy a kérdezőnél előfordult...
2014. jan. 8. 10:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy van ilyen, de ez a kérdező több kamu kérdést is tett fel, eljátszva, hogy vele ilyen meg olyan szörnyűség esett meg. Többek között ez is, hogy elfolyt a vize, aztán hogy elesett és elment a magzat. Az tűnt fel mindenkinek, hogy a "kedveseim" szót használta minden egyes kérdésénél. Én még reménykedtem, hogy a 24 hetes nem az övé volt, de ezek szerint igen...
2014. jan. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!