Kinek mikor látszódott leghamarabb a testén az alakváltozás hány hetesen?
2 hónaposan annyira fel voltam fújódva, h már nem tudtam begombolni a nadrágokat.
A hasam domborodása kb 4 hónaposan indult meg, olyan kis helyes pocakos lettem:)
Én is fel voltam puffadva a 7 héttől. A hasam a 4 hónapban kezdett igazán nőni.
26 hetes
Akkor én sem vagyok meglepődve 9 hetes vagyok de én is fel vagyok fúvódva meg nem kényelmes már a farmer nem merem begombolni mert nyom!
de akkor más is igy van ezek szerint:)
Én a menszesz előtt mindig fel voltam fújódva. Most is, csak most nem múlt el. :-) A 9. héttől már csak egy kényelmes nadrágom volt, aminek kicsit lejjebb volt a dereka, azt be tudtam gombolni, a többi egyszerűen nem ért be. De csak úgy néztem ki, mint aki kicsit meghízott vagy alaposan bevacsorázott.
A hasam a 15-16. héttől kezdett el jellegzetes lenni, de még most se nagy.
20h
16 hetesen már látható volt a terhességem, addig csak haspuffadás jeleit fedezheted fel magadon.
40km
Mivel duci vagyok, nem látszik rajtam semmi. 19 hetes vagyok. Estére felfujódok, a régi nadrág gombját, ha ülök ki kell gombolni, de ez a 10 héttől így van.
Gratula:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!