Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha mostanáig...

Igaz az, hogy ha mostanáig híztam 9kg-ot, akkor 30-ig nagyon meg se állok! Én tényleg nem eszek sokat, és nem is nassolok, sőt későn edte se eszem, de mégis hízok?

Figyelt kérdés

Most vagyok 168cm és 70kg!Nagyon megilyedtem,mert csak úgy jönnek rám a kilok!Vagy lehet víz?Hiába nyomogatom a lábam nem marad ott fehér folt,innen gondolom,hogy hízás!

20.hetet taposom!

2008. júl. 15. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj, miért híznál 30 kilót? Nekem a védőnőm azt mondta, hogy normális a 6-7 kiló hízás a feléig. Én 56 kiló vagyok, 48-ról indultam, ez 8 kiló a 21-ik hétig. Engem nem aggaszt, nem zabálok, de amit szeretnék megeszem, majd utána lemegy. Amúgy én csak 160 cm vagyok. Boldog babvárást.
2008. júl. 15. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is 9 kilónál jártam a 20. héten.A végére olyan 20-22 lett.Hurrogott a védőnő,hogy le fogja lassítani a kitolást,mert a zsírszövetek beépülek a méhizomzatba,és nem tud majd akkora erőt kifejteni.Ehhet képest 10 perc alatt kibújt a kicsike.

Most viszont zavar,hogy akkora vagyok még mindig,mint egy bálna,de szoptatás alatt nem lehet diétázni,mert ilyenkor még több energiára van szüksége az ember lányának,nemh még koplaljon is.Majd,ha vége a szopinak...Addig el kell fogadnom magam olyannak,amilyen lettem.

2008. júl. 15. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 29. hétig 14 kilót híztam, azóta csak egyet és most vagyok 35 hetes. Nem hízol egyenletesen, az hogy eddig mennyit szedtél fel nem jelenti azt, hogy azt a végére megduplázod. Ha meg nincs baj a vércukroddal ne aggódj, max többet kell leadnod, ne foglalkozz az orvossal meg a védőnővel.
2008. júl. 15. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 27.-ben vagyok 13 kg hízással. Nem érdekel, majd lemegy. Különben sem látszik 13-nak. Max. 8-nak!! :-)) A szoptatással le szokott menni, ha nem, hát edzés! Most nem ez a fontos!!!
2008. júl. 15. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem hiszem hogy 30 kg-t híznál, én 20 hetesen 6 kg-nál tartottam, most 31 hetesen 9 kg-nál, szóval nem hízunk egyenletesen.
2008. júl. 16. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
én 8hetes vagyok, plusz 5kg-nál tartok, de a hasam meg a karom is kissebb mint volt, úgyhogy nem tudom hol van az az 5kiló, de kezdek kétségbe esni, mert a doki 9kilót engedélyezett.
2008. júl. 16. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül,csak ezen az oldalon mindenki olyan keveset hízik,és azt hittem velem a gond!Hát remélem nem megyek el 30-ig,és nem foglalkozom az ilyesztgetésekkel!

Boldog babavárást

2008. júl. 16. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok, főleg ha jól érzed magad így!!! És különben is a baba a fontos és az első most!! Majd szülés után leadod és kész.

Én azt mondtam az se fog zavarni ha 100 kilós leszek a végére, csak a babám legyen egészséges!

Egyébként meg ne hasonlítgasd magad másokhoz, hiszen mindenkinek más a szervezete!

További boldog babavárást! És emiatt nehogy diétázni kezdj!!!

2008. júl. 16. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló gondolataim voltak az elmúlt egy hétben. Én 21 hetes vagyok és 8 kilónál járok, 178 cm magasságomhoz 63 kg voltam baba előtt.

Ez a 8 kg egyébként elég érdekesen jött fel, mert 4 kg feljött az első 10 hétben (leraktam a cigit, állandóan farkaséhes voltam és elkezdtem normálisan táplálkozni, ugyanis baba előtt naponta egyszer ettem, ráadásul az anyagcserém megszűnt létezni). Akkor eléggé beparáztam, ráadásul volt problémám és az azt követő 7-8 hetet otthon ágyban töltöttem. A mozgáshiány ellenére egy kiló jött fel ezek alatt a hetek alatt, még az anyagcserém is helyre jött, így már nem is aggódtam. Főleg, hogy visszamehettem dolgozni, fizikailag eléggé megterhelő a munkám, egész nap talpon vagyok és járkálok, enni fele annyit eszek, mint amikor otthon voltam. Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy így nem jöhet fel semmi. Ennek ellenére az elmúlt három munkával töltött hét alatt híztam három kilót!

Már kezdek belenyugodni, mert tenni nem tudok semmit ellene, a kaját nem akarom még jobban csökkenteni, megválogatom, hogy mit eszek és mozogni sem tudok többet, mert a munka épp elég és így is hulla vagyok minden nap végére, mégis hízok. Ez van!

Bajom nincs, a cukrom rendben, nem vizesedek, a régi nadrágok még jó rám (kivéve a pocakomon, ami hatalmas), a melleim már majd háromszor akkorák, mint voltak és puhább lettem, azaz hájasabb.

Úgy látszik, hogy ez ezzel jár, van akinek összejön a max 10-12 kiló plusz és vagyunk mi. Ennek az időszaknak úgysem arról kell szólnia, hogy lelkiismeret-furdalásunk legyen az alakunk miatt! Majd a szülés/szoptatás után kell belevágnunk a visszaalakulásba!

2008. júl. 16. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 178 cm vagyok, és 78 kg-osan indultam, most vagyok 89 kg a 21. héten. A párom oda-oda figyel arra, hogy ne egyek többet az ésszerűnél, és ne egyek egyszerre sokat, bár ezeket tudom kontrollálni. Én egyáltalán nem hánytam az elején, nem ment le semmi, viszont az első három hónapban nekem is megszűnt létezni az anyagcserém, már mindent összeettem-ittam, de semmi hatása nem volt...én is leszoktam a cigiről, és igyekszem minél többet sétálni, de estére már sokszor megfájdul a hasam, és akkor megpróbálok pihenni...fogyni ráérünk később, de a párom azt mondta, hogy ha nekiállok terhesség alatt akár egy napig is diétázni, akkor addig fog velem kiabálni, amig nem térek észhez...
2008. júl. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!