Miért nem kívánom a szexet a terhességem alatt?
20 hetes terhes vagyok,abszolút nem kívánom a szexet és ez kétségbeejtő :( olvastam már az interneten , hogy az első 12 hétben ill a vége felé csökkenhet a szexuális vágy, de középidőről nem írtak ilyesmit...persze nem mondok nemet a páromnak ha kedve támad összebújni, mert nem szeretném elveszíteni ilyen miatt, de néha nehéz..
más is volt/van igy?elmúlik ez a szülés után?
Hormonális okok. Valakinél meg se kottyan, ugyanúgy kívánja terhesség alatt is szexet, mint egyébként. Valaki abszolút nem kívánja és valaki még jobban, mint egyébként. És ez nincs meghatározva, hogy ez a libidócsökkenés mikor jelentkezik, akinél jelentkezik.
Rám abszolút nem hatott, nekem mind terhesség előtt, mind alatta, mind pedig utána megmaradt a kedv a szexhez.
És hogy nálad mi lesz szülés után? Ezt nem lehet tudni.
Viszont azért ha te nem is kívánod, azért a párodat ne hanyagold el, ő nem megy át hormonális dolgokon, mint te, így neki biztos azért jólesik.:) És ezt most ne értsd félre, nem bántásból mondom, semmi sem kötelező, de azért ne hanyagold el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!