Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem kívánom a szexet a...

Miért nem kívánom a szexet a terhességem alatt?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok,abszolút nem kívánom a szexet és ez kétségbeejtő :( olvastam már az interneten , hogy az első 12 hétben ill a vége felé csökkenhet a szexuális vágy, de középidőről nem írtak ilyesmit...persze nem mondok nemet a páromnak ha kedve támad összebújni, mert nem szeretném elveszíteni ilyen miatt, de néha nehéz..

más is volt/van igy?elmúlik ez a szülés után?

2013. dec. 27. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Ez biológiailag van így szervezve, a terhesség alatt "értelmetlen" a szex - annak ugyanis éppen a terhesség létrehozása a célja (biológiai értelemben) és ezért a terhesség alatt hormonális okokból nem kivánod.
2013. dec. 27. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Hormonális okok. Valakinél meg se kottyan, ugyanúgy kívánja terhesség alatt is szexet, mint egyébként. Valaki abszolút nem kívánja és valaki még jobban, mint egyébként. És ez nincs meghatározva, hogy ez a libidócsökkenés mikor jelentkezik, akinél jelentkezik.

Rám abszolút nem hatott, nekem mind terhesség előtt, mind alatta, mind pedig utána megmaradt a kedv a szexhez.

És hogy nálad mi lesz szülés után? Ezt nem lehet tudni.

Viszont azért ha te nem is kívánod, azért a párodat ne hanyagold el, ő nem megy át hormonális dolgokon, mint te, így neki biztos azért jólesik.:) És ezt most ne értsd félre, nem bántásból mondom, semmi sem kötelező, de azért ne hanyagold el.

2013. dec. 27. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es kivágta a rezet.
2013. dec. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!