Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet a nyákdugó egy...

Ez lehet a nyákdugó egy része? (képpel)

Figyelt kérdés

Bocsi, nem túl szép, aki nem bírja ne nézze, de így a legegyszerűbb, ha van kép.

Volt már sokféle folyásom, de ilyen zselés izével még nem találkoztam, azért merült fel bennem, hogy esetleg az lehet.

40+1 hetes első babás

[link]

2013. nov. 4. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az lehet!Bàr nekem egèszbe jött ki a szülôszobàn a vajùdàs alatt,de van akinek darabokban tàvozik!Lassan babàzol,sok sikert ès könnyû szûlèst!
2013. nov. 4. 10:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Remélem hamarosan kibújik, már nagyon várjuk.
2013. nov. 4. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen volt az enyém is, két nappal a szülés előtt kezdett eltávozni. Könnyű szülést neked! :)
2013. nov. 4. 10:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! De jó! Úgy vártam már valami jelet,hogy közeledik a szülés, mert egyébként semmit nem érzek. De várom már :-)
2013. nov. 4. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen volt két napja, de nem ekkora mennyiségben. Most legalább tudom, hogy ez a nyákdugó remélhetőleg egy része volt csak. 34 hetes vagyok így ráérne még. A méhszájam 2111. Könnyű szülést és jó egészséget kívánok nektek!
2013. nov. 4. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez tuti, hogy az volt! Könnyű szülést neked és jó babázást!
2013. nov. 4. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. nov. 4. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen az.

Konnyu szulest es jo egeszseget!

2013. nov. 4. 11:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt megkérdezhetem, hogy ez mekkora része, mennyire számítsak még?
2013. nov. 4. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:

hu szeintem ez az. egyszer lattam egy videot ahol mutatták csipesszel laborban egy egészben kijött nyakdugot az hatalmas volt és egybefüggö de pont ilyen. amit láttam kb mint egy felütött tojás.olyan közepes méretű. szal ha akkora mindenkinek akkor van még bőven...könnyű szülést!

21hkm

2013. nov. 4. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!