Dohányzás! Előzmények lent!?
2009. nov. 7. 23:26
1/11 A kérdező kommentje:
Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a sok bátorítást,és segítséget!!!
2009. nov. 7. 23:26
2/11 anonim válasza:
Ezek szerint győztél? :) Jó egészséget Nektek! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Igen! Sikerült:-)(kopp-kopp)
2009. nov. 7. 23:40
4/11 anonim válasza:
Én is hozzászóltam, még az elején, de egyik táborhoz se tartoztam, nem ítélkeztem, felesleges. De mondhatom, jól döntöttél ;)
5/11 anonim válasza:
De jó :) Gratulálok, ugyes vagy, csak így tovább :)
Én is hozzá szóltam még az elején, 10-23 00:31 és 10-23 00:59 -es voltam én, de aztán inkább kimaradtam a vitából...
Hogy viseled, nagyon hiányzik?
6/11 anonim válasza:
Szia!
Igaz én az akkori kérdésednél "csak" érdeklődtem hogy cigiztél e az adott napon (10.26.-án 11:11-es "válaszoló vagyok)és szívből örülök hogy sikerült letenned a cigit.Főleg ha már egy jó ideje a rabja voltál.
GRATULÁLOK!!!!!
ÜDv:39+4 hkm.
7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát,nem mondom,hogy nem hiányzik sokszor:-( Igen,már elég régóta a rabja voltam,kb. 13 éve!
2009. nov. 8. 09:01
8/11 anonim válasza:
Ugye,hogy meglehet csinálni :-)))!Gratulálok!
9/11 anonim válasza:
És senki nem kapott shokkot!!Én is gratulálok,most tényleg büszke lehetsz magadra!
10/11 anonim válasza:
Na gratulálok! Hogy sikerült letenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!