Uncle Benst ugye lehet enni terhesen is?
Figyelt kérdés
Csak pár kanállal mertem belőle enni.2013. szept. 9. 13:33
2/9 A kérdező kommentje:
láttam hogy tamarinduszlé van benne,az tűnt kicsit idegennek.
2013. szept. 9. 13:35
4/9 anonim válasza:
Nem árthat az a mennyiség ami benne van...nem nézegettem az összetevöket sose,de ugy érzem jobban is tettem.Miota táplálékallergia derült ki a kisfiamnál,muszáj néznem,és néha nagyon elképedek....nála a legkisebb mennyiségű tej is rossz hatással van,de az általad emlitett mennyiség kb annyi lehet mint ha azt mondanád nem eszel körömpörköltet,(mert hiába van megtisztitva) de ami a disznó lábára tapadt föld,az lehet hogy műtrágyázva volt,és az rossz hatással lehet a babádra...szoval ne aggódj...
5/9 anonim válasza:
Utánanéztem:
tamarindusz-szósz egy egzotikus hüvelyes termés gyümölcshúsa, melyet egzotikus ételeket forgalmazó Ázsiai-boltokban vízben oldható lapok formájában felhasználásra készen, vastag, ragacsos krémként vásárolhatunk meg.
várnak hashajto hatása.
a tamarin lekvárban is ebböl nagyon minimális van,szoval nem emiatt van a lek
6/9 anonim válasza:
Van benne olyan összetevő, amelyikre érzékeny vagy? Ha van, akkor inkább kerüld.
7/9 anonim válasza:
jézusatyaúristen.Ma sok ilyen okos kérdés lesz még?(ma már elég sok bugyuta kérdést olvastam)Soha nem szoktam így reagálni,de ezektől most kész lettem.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért bugyuta kérdés ez.nem aggódom ,csak megfordul a fejemben az hogy lehet van benne valami allergizáló.
2013. szept. 9. 16:44
9/9 anonim válasza:
ha eddig ettél és nem voltál allergiás rá,nem most leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!