Nektek volt terhesség alatt világos barna folyásotok?
Figyelt kérdés
pár ismerösöm azt mondta ez természetes első terheségnél . Ha nem fáj semmim akkor nem kell aggodni .
2013. aug. 23. 18:40
1/8 anonim válasza:
Abszolut NEM termeszetes semelyik terhessegnel sem a barna folyas! Azert barna mert verrel keveredik! Azonnal orvos! Nekem a masodiknal volt barackszinu folyasom 2 hetig. Aztan elmult es a 18-ik hetben megint elkezdodott es el is veteltem sajnos.. Nem tudtak mitol vereztem..
2013. aug. 23. 19:03
2/8 A kérdező kommentje:
Ahogy észre vettem fel kerestem a dokimat de nem rendeltt :-( így várnom kell párnapot míg újra rendel mert nincs más nőgyógyász a közelbe :-(
2013. aug. 23. 19:13
3/8 anonim válasza:
Ismerőseid hülyeségeket beszélnek. Elmennék akkor egy kórházba, ügyeletre, ahol meg tud nézni orvos. Ezzel nem viccelődnék.
2013. aug. 23. 19:21
4/8 anonim válasza:
semmilyen vérzés és barnázás nem természetes terhesség alatt. Amikor nekem volt sajnos elveszítettem a babám. A következő terhességkor semmi ilyesmi nem volt és egészséges babám született időre. Menj ügyeltre ha a dokid nem rendel. nem játék, ne várj napokat!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 23. 19:34
5/8 anonim válasza:
elvileg nem normális, de az tény hogy sok kismamának van az elején és nem lesz semmi gond, ilyenkor mindig orvoshoz kell menni és általában hormon pótlást szoktak kapni, igy csökkentik a vetélés esélyét.
2013. aug. 23. 19:38
6/8 anonim válasza:
Nekem 3 terhesség alatt volt vérzésem. Kettőből egészséges baba született, egyszer pedig elvetéltem.
Mindenképpen nézesd meg magad orvossal!
Ha nem rendel a sajátod, akkor menj el az ügyeletre, mindenképpen meg fognak vizsgálni!
2013. aug. 23. 20:07
7/8 anonim válasza:
Hany hetes vagy???
Az 5-ossel mindenben egyetertek.
Egyebkent nekem az elso trimeszterben folyamatos, eros verzesem volt. Hormonpotlast kaptam, 8 hosszu heten at fekudtem. A baba vegulis fejlodott, most 30 hetes vagyok. A "mi lett volna ha" kerdesre ugye sosincs valasz, de en es orvosom megtettuk ami tolunk telt...
Aztan egy honapja (24-26. het) tobbszor rozsaszin, egyszer pedig barna folyasom volt. A doki azt mondta, gombas fertozes miatt. Ez nekem nagyon hihetetlennek tunt, de a felirt kezelest elhasznaltam es mivel azota semmi tunet, igy mar tenynek tekintem...
Egy a lenyeg, barmi van, azonnal doki!
2013. aug. 23. 20:32
8/8 anonim válasza:
Nekem 8héten jött elő barna folyás a dokim gyulladásos gombásodást állapított meg felirt gyno-pevaryl hüvelykapszulát,aztán most várom a változást még a másodikat fogom ma elhasználni remélem minden rendben lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!