Mit jelent hogy veszélyeztetett terhesség k. m. n?
Figyelt kérdés
Ezt irták a papiromra,nem tudom mi az a k.m.n.Ha tudtok segitenétek?Amúgy jól vagyunk,pár hete volt kevés kis vérzésem,de csak 1 napig tartott.A baba is szépen fejlődik.2009. okt. 29. 22:11
1/9 anonim válasza:
Azt hogy veszélyeztetett terhesség külön megnevezés nélkül. Ami nem is mindig veszélyeztetett, csak azt hiszem, arra többet fizet a TB, ezért sokszor azoknak is ráírják, akiknél minden rendben van.
2/9 anonim válasza:
OFF, bocsánat!
Ezt én is szeretném tudni, mert nekem ugyanez van a papírjaimon.
3/9 anonim válasza:
Én is köszönöm a választ :)
Nekem is ez van írva, de én az is vagyok.
4/9 A kérdező kommentje:
azt hittem már valami bajt jelez ez a k.m.n,nem találtam a neten sem,de akkor ok,megnyugodtam:-))Köszönöm!
2009. okt. 29. 22:42
5/9 anonim válasza:
én nemrég jöttem rá!! Külön Megjegyzés Nincs
6/9 anonim válasza:
Az 1. válasz a jó, tehát Külön Megnevezés Nélkül! Általában sok kismamának ezt írják rá a papírra, mert sajnos tényleg többet fizet rá az OEP (és mint tudjuk, nincsennek túlfizetve a kórházak). Amúgy meg automatikusan ezt írják azoknak is, akik elmúltak 30 évesek és első babát várnak. Azoknak, akiknél volt valami probléma (pl. vérzés, fájdalom, stb.).
És vannak a tényleg veszélyeztetett terhesek, de nekik külön elmondják, hogy mit kell tenniük, mit kell kerülniük, stb. Ők azok, akiknek már volt vetélésük, vagy előző terhesség során koraszülés, toxémia, vagy más egyéb probléma.
Eü-s kismama
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!Nekem egy haematomám volt ami 6 hetesen első vizsgálatkor derült ki.és 9. héten már nem volt meg.Gondolom ez miatt és a korom miatt lettem veszélyeztetett terhes,mivel 35 vagyok és első babás:-)Minenkinek boldog babavárást kivánok!
2009. okt. 30. 08:11
8/9 anonim válasza:
Az én papíromon is ez volt, de nem azért mert így többet fizet a Tb, hanem azért mert semmilyen panaszom nem volt 12 hetesen, csak annyi, hogy nem bírtam a 12 órás álló munkát és el akartam menni táppénzre. De mivel bajom nem volt a dokim nem tudott volna felvenni, csak így volt lehetséges. 37 hetes km.
9/9 anonim válasza:
Köszönöm,most legalább már én is tudom,csakhogy nekem a 28.heti ultrahangon azt állapította meg a doki hogy a babám két héttel kisebb mint amekkorának kéne lennie,de mondani semmit nem mondott 3hét múlva kell kontrollra mennem. akkor most én is veszélyeztetett terehes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!