Vese alaku petezsak! Masnak is volt ilyen?
Egy hete voltam uh-on, ahol a doki azt mondta, h vese alaku petezsakom van. 7 hetes terhes vagyok.
Nagyon ideges vagyok, mert azt mondta, h az esetek tobbsegeben veteles a vege, mert a kidomborodo resz kinyomja az embriot. 2 het mulva kell mennem megint ellenorzesre, de nagyon felek. Valakinek hasonlo?
Nekem is volt ilyen ellaposodott petezsák.
Azt mondta az orvos, hogy tuti vetélés .
Az is lett :-(
Nekem 6 hetesen mondták, hogy kifli alakú, gondolom hasonló, mint neked. Azt sem mondták, hogy az baj vagy nem. De meg voltam ijedve persze! Egy hét múlva kellett visszmennem. Nagyon szép, gömbölyű lett a petezsákom és már pulzált a kis szíve. Most 36 hetes vagyok és nem sokára megszületik a kislányom!
Nagyon drukkolok, hogy nálad is minden rendben legyen! :-)
Nekem az elso terhessegemnel volt ilyen. Csak annyit mondtak hogy nem szabalyos a formaja. Es meg pluszban barnaztam is. Mivel nem magyarorszagon elek itt nem ugy allnak a dolgokhoz mint otthon. 2 het mulva mikor mentem vissza ellenorzesre mar minden rendben volt. Mar a kis szive is vert.
Remelem neked is jol fog alakulni a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!