Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy elhalt a babám? Mi...

Lehet hogy elhalt a babám? Mi a vélaményetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam uh-on, 9+4 hetes vagyok. A 8 hetes uh-on a baba 15 mm volt, szépen fejlődött, minden rendben volt. Most csak rutin vizsgálatra mentem, semmi panaszom nem volt. Megultrahangozott és nem találta a babát. Aztán mégis meglett, de csak 12 mm volt a crl. Kersgélt tovább, mintha látta volna a szívverést... aztán mengint semmi. Aztán mintha látta volna a babát mozogni, de mégsem... Majd 10 percig forgatta bennem a botot, nem tudott egyértelmű választ adni, hogy baj van-e. Azt mondta holnap reggel kórház és megnéz egy másik uh készülékkel, mert lehet hogy a frekvencia vagy mi a halál... Vagy elbújt a baba... de egy 9 hetes babának már nem lehetne ennyire elbújni... így maradtam kétségek közt, egyszerűen nem hiszem el! :'(
2009. okt. 19. 20:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
egy nehéz éjszaka és minden kiderül, nyugi, pár mili eltérés egy rossz kézmozduéattól is lehet, pláne, ha régi öreg gépe van, és az is lehet, hogy még nem is kilenc hetes. ha biztos lett volna, hogy elhalt akkor azt mondja, NYUGI! próbálj pihizni, hogy ne árts a babának, mert szerintem igenis veled van még!
2009. okt. 19. 20:47
 2/27 A kérdező kommentje:
Múltkor jól látszott a baba, a kora meg biztos... most alig látszódott, még a petezsák is csak homályosan. Azt mondta ő is, hogy semmi nem biztos, de sok jóra ne számítsak.
2009. okt. 19. 20:52
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bízzunk benne,hogy nincs baj!Ne idegeskedj.Drukkolok neked!

2009. okt. 19. 20:55
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de csessze meg a doki,hogy nem egyből járt utána,és várat reggelig.Akkor egyből menni kellett volna a másik uh-ra.Mit gondol,hogy érzed majd magad amíg nem biztos semmi?Mekkora paraszt.
2009. okt. 19. 20:56
 5/27 A kérdező kommentje:

Ez a magánrendelése volt... másik uh a kórházban van.

Teljes üresség van bennem, semmi bajom nem volt! Se vérzés, se görcs, pinehek, szedek utrogestant, biztos ami biztos... (persze orvos írta fel, még aki úgymond teherbe ejtett" és tessék. :(

2009. okt. 19. 20:59
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
hát, azért lélekben készülj fel a legrosszabbra. Nekem a 9. betöltött héten már 28 mm volt a picúrom. A remény hal meg utoljára, de azért inkább készülj fel. Sajnálom
2009. okt. 19. 20:59
 7/27 A kérdező kommentje:
HÁt ez az, egy közel 3 centis baba nem tud úgy elbújni. :(((
2009. okt. 19. 21:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyenről még én sem hallottam! Nekem pedig már van tapasztalatom, három baba elhalásán vagyok túl :(. Azokon egyértelműen látszott, hogy nincs szívdobogás! 10 másodpercig nem kellett forgatnia bennem a botot..egyből tudtuk, hogy baj van. Ne add még fel! Mondom, a rossz is mindig egyből látszott! Lehet, hogy csak tényleg elbújt, vagy gáz az ultrahangja. Majd írd meg mi lett..nagyon nagyon drukkolok!!
2009. okt. 19. 21:04
 9/27 A kérdező kommentje:
:( Jól esik beszélni róla. Most egy nagy adag ürességet érzek és nem tudom elhinni. Miért??? Nyilván ha elhalt, akkor oka van, hiszen beteg lett volna.
2009. okt. 19. 21:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy természetes szeéekció...

mit értesz azon, hogy a doki ejtett teherbe? lombikos vagy? sajnos, akkor gyakrabban lehet baj, de mézd a jó oldalát, még ha elhalt is, hogy sikerült megtermékenyülni és elindult a kis élet, de mivel nem volt teljesen egészséges elhagyott...DE hamarosan készen állsz egy új, életerős magzat befogadására...tudom, hogy ez most sovány vigasz, de túl kell élni és nem szabad feladni a próbálkozást!

2009. okt. 19. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!