Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van esély még,...

Szerintetek van esély még, hogy kifejlődik?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam az első ultrahangon, pozitív tesztem után. A mensim szerint 6-7 hetes terhesnek kellene legyek. Az ultrahangon szabályos petezsák látszódott, 15 mm-es. Szikhólyag 2 mm volt. Szerintetek van esély, hogy megjelenik az embrió?

Volt valakinél hasonló helyzet?

2013. júl. 10. 10:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

unokanővéreméknél...

De náluk utána el is kezdett zsugorodni :(

Drukkolok azért de szerintem sajnos már ne éld bele magad! Ilyenkor már szívhangnak is kell lenni! Ha csak nincs elszámolva a terhesség... De a petezsákra 15 mili már nagy lenne mondjuk 4-5 hetesnek..

2013. júl. 10. 11:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam is éppen így történt: 6-7 hetes terhesen szívhang sehol, a doki pedig azzal ijesztegetett, hogy valószínűleg elhalt terhesség...Visszamentem egy héttel később: ekkor már volt szívhang, a doki szerint később estem teherbe, az összes ultrahang szeint kb. 1,5 hetes késésben volt a baby a menstruációhoz képest, mégis a menstr. időpontjából számított dátum szerint született, 3,5 kg-val....Úgyhogy sok sikert! Az én petezsákom már óvodába jár ;)
2013. júl. 10. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy később fogant, nálam is ez volt. Doki vissza rendelt egy hét múlva hogy nő e a petezsák. Aztán megint hogy van e szívhang. Most 20 hetes vagyok és minden rendben van. Szóval igen van még esély.
2013. júl. 10. 12:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Remélem minden ok lesz:)

Csak azért aggódok, mert már szerintem elég nagy a petezsák, 15 mm és embrionális elemek még nincsenek, nem hogy szívhang. De szerencsére szikhólyagot látott, ezért reménykedek:)

Nálam is lehet valami gubanc a menstruációmmal, mert május 28-án kellett volna megjönnie, de májusban 1 héttel hamarabb megjött, pedig mindig 28-30 napos ciklusaim voltak. Igazából nem tudom számít-e, hogy hamarabb megjött májusban, e szerint ugye hamarabb volt a peteérésem, júniusban meg lehet hogy visszaállt a rendes ütembe és bezavarhatta a számolást, hogy májusban 1 héttel hamarabb menstruáltam mint kellett volna!

Na, majd jövőhét kedden megyek vissza a dokihoz. Igazából jó lenne, ha hüvelyi ultrahangot csinálna nem hasit, na meg egy jó régi géppel ultrahangoztak.

2013. júl. 10. 12:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Van esély. Bár nálam nem is mondtak méretet, de később találtak szívhangot, mint mensi szerint kellett volna. Kb. 8 hetes lehettem mensi szerint.
2013. júl. 10. 12:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Én a mensi szerint 7 hetesen voltam uh-n és csak petezsák volt, rá három hétre pedig már szívhang is volt. Kisebb a baba, később foganhatott. Azóta behozott a lemaradásból. :)
2013. júl. 10. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:

ohh jó régi gépek...

Elmentem 9 hetesen nem volt szívhang... menjek a kórházba... zokogtam a kocsiban volt idegtépő 1 óra várakozásom és 2 perc matatás után meglett az a szívhang, de csak 7 hetesnek volt megfelelő.... (ő nem született meg sajnos)

2013. júl. 10. 13:05
 8/17 SaraZs ***** válasza:
Van. Nekem 20 mm-es ures petezsakom volt. Doki azt mondta valoszinu elhalt, egz het mulva menjek vissza. Akkor mar volt szivhang. Lassan 14 honapos a Kisasszony. :) Drukkolok, hogy Neked is igy legyen.
2013. júl. 12. 21:15
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-7 hetes terhesseg meg nagyon korai es meg ebbol barmi lehet. En az elso baba,nal nem is voltam ultrahangon 12 hetig. Tul koran mentel.
2013. júl. 12. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem 6+5-ön még nem volt szívhang!
2013. júl. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!