Szerintetek van esély még, hogy kifejlődik?
Tegnap voltam az első ultrahangon, pozitív tesztem után. A mensim szerint 6-7 hetes terhesnek kellene legyek. Az ultrahangon szabályos petezsák látszódott, 15 mm-es. Szikhólyag 2 mm volt. Szerintetek van esély, hogy megjelenik az embrió?
Volt valakinél hasonló helyzet?
unokanővéreméknél...
De náluk utána el is kezdett zsugorodni :(
Drukkolok azért de szerintem sajnos már ne éld bele magad! Ilyenkor már szívhangnak is kell lenni! Ha csak nincs elszámolva a terhesség... De a petezsákra 15 mili már nagy lenne mondjuk 4-5 hetesnek..
Remélem minden ok lesz:)
Csak azért aggódok, mert már szerintem elég nagy a petezsák, 15 mm és embrionális elemek még nincsenek, nem hogy szívhang. De szerencsére szikhólyagot látott, ezért reménykedek:)
Nálam is lehet valami gubanc a menstruációmmal, mert május 28-án kellett volna megjönnie, de májusban 1 héttel hamarabb megjött, pedig mindig 28-30 napos ciklusaim voltak. Igazából nem tudom számít-e, hogy hamarabb megjött májusban, e szerint ugye hamarabb volt a peteérésem, júniusban meg lehet hogy visszaállt a rendes ütembe és bezavarhatta a számolást, hogy májusban 1 héttel hamarabb menstruáltam mint kellett volna!
Na, majd jövőhét kedden megyek vissza a dokihoz. Igazából jó lenne, ha hüvelyi ultrahangot csinálna nem hasit, na meg egy jó régi géppel ultrahangoztak.
ohh jó régi gépek...
Elmentem 9 hetesen nem volt szívhang... menjek a kórházba... zokogtam a kocsiban volt idegtépő 1 óra várakozásom és 2 perc matatás után meglett az a szívhang, de csak 7 hetesnek volt megfelelő.... (ő nem született meg sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!