Ha megreped a burok?
Figyelt kérdés
Mit érzel ha megreped a burok? elfolyik egyből az összes víz?2013. júl. 9. 17:30
1/17 anonim válasza:
Én igazából semmit nem éreztem, már a szülőszoba folyosóján sétálgattam amikor egyszer csak elöntött a "meleg", és én úgy tudom nem folyik el egyszerre az összes.
2/17 anonim válasza:
attól függ, hogy hol reped meg
ha felül, akkor csak szivárog, időnként jön 1-1 löket
ha alul vagy nincs még beilleszkedve a baba feje, akkor elfolyik az összes, de azt is tudni kell, hogy a szülés végéig termelődik folyamatosan
3/17 A kérdező kommentje:
Na akkor nem tudom mindjárt itthon a párom, 17 hetes vagyok, és egy adag valami jött nem tudom hogy mi szaga egy kicsi van olyan enyhén szúrós, a mentők azt mondták ilyen eseetbe nem jönnek ki, mert nem életveszély, kb 10 perc és indulunk addig itt fekszek és próbálok pihenni, nagyon félek hogy baj lesz nem görcsöl nem vérzik cska jött egy adag meleg enyhén kellemetlen szagú valami
2013. júl. 9. 17:41
4/17 anonim válasza:
a magzatvíz színtelen, enyhén édeskés szagú dolog
ez folyás lesz, de természetesen nézesd meg magad, hogy megnyugodj
terhesség alatt megengedett a bővebb folyás, amennyiben nem fertőzés vagy gomba okozza, mert ez is védi a babát
6/17 A kérdező kommentje:
Jajj szurkoljatok kérlek hogy minden rendben legyen...
2013. júl. 9. 17:49
7/17 A kérdező kommentje:
De ekkora folyás? az egész nadrágom tiszta ilyen valami lett, a combom közepéig egyik percről a másikra
2013. júl. 9. 17:52
8/17 anonim válasza:
Nekem szivárgott egész éjszaka, másnap délután öntött el a víz, de a padlóra is jutott, és az még nem az összes volt, legalább fél litert a szülésznő is leeresztett belőlem. Drukkolok hogy ne a víz legyen! Ja lehet inkontinencia is, terhesen sok nőnek van vizelettartási zavara. Még az lenne a legjobb verzió!
9/17 anonim válasza:
Én is voltam így.Igaz 39 hetesen,be is mentünk 1 éjszakát bent voltam-kiderült,hogy kinyomta a pisit a lányom..:D
Tök ciki volt.:/
Remélem nálad is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!