Ha baj van a babával, az lehet érezni, vagy csak uh-on derül ki?
Annyi szívleállást olvasok itt, félek.
11h
Én alapból nagyon parás vagyok... mindenben.
De mondogatom magamnak, hogy nem lesz semmi baj.
Mit csináljak, járjak hetente uh-ra, hogy megnyugtassanak???
Igen, most ez nagyon elterjedt... De szerintem, fölösleges aggódni. Magát a szívleállást nem lehet érezni, ez igaz. "Szerencsésebb" esetben ilyenkor spontán megindul a vetélés, és távozik minden embrionális/magzati szövet. Rosszabb esetben nem.
DE! Tudnod kell, hogy a rossz hír mindig gyorsabban terjed, és annak ellenére, hogy ez most itt gyakori és felkapott téma lett, valójában azért nem olyan nagyon gyakori eset. Sokkal gyakoribb, hogy az embrió szíve el sem indul, vagy egyéb ok miatt a terhesség legelején megindul a vetélés. (Vagy pár nap késéssel menses formájában távozik a megtermékenyített petesejt, mert nem tudott valami miatt rendesen beágyazódni.)
Én is féltem ettől, de kicsi az esély rá, és gyakorlatilag megakadályozhatatlan folyamat. Azt javaslom, ne is olvass ilyeneket, mert csak fölöslegesen idegesíted magad, az meg sokkal, de sokkal rosszabb! Állj a dolgokhoz pozitívan, és éld meg örömmel, ne aggodalmaskodással a babavárást!
32 hkm
5.!
Maga a gondolat nem rossz, de én a dopplerekről nem hallottam igazán jó infókat a védőnőmtől. Mi is gondolkodtunk, hogy vegyünk egyet, de lebeszélt a védőnőnk, mondván elég sok riadt kismamája telefonált, mert nem találta a szívhangot, pedig mint kiderült, minden rendben volt. (Szimplán a tapasztalatlanság, vagy elfordult a baba...)
De egyébként egy jobbfajta (AngelSound) már olyan 10 000 ft-tól kapható.
32 hkm
:(
Sajnos meg lehet érezni, nem véletlenül paráztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!