3 fiam lesz, hogy tegyem túl magam a csalódáson?
Van egy 4 és egy 2 éves fiam, imádom őket! 3 gyermeket szerettünk volna és már azt is tudjuk hogy ő is fiú... Nem mutatom a férjem előtt, de annyira nagyon vágytam egy kislányra és most olyan csalódott vagyok! Emiatt persze még rosszabbul érzem magam, hiszem hogy érezhetek így iránta akit ugyanúgy kéne szeretnem mint a másik két gyerekemet? Borzasztó anya vagyok, de nem tudom összekapni magam... Tudom, hogy ha megszületik imádni fogom őt is, de a tudat, hogy nekem már soha nem lesz lányom és soha nem tapasztalhatom meg ezt az érzést nagyon elkeserít... :(
Van még valaki aki érzett így?
Majd ha felnonek, meglatod, milyen szep is ha egy anyanak 3 fia van.
En terveznem a 4-et es addig probalkoznek, amig lany nem lesz, ha megvan ra a le.
Ez az érzés el fog múlni, és ugyanúgy fogod szeretni.
Az elsőnél én nagyon kislányt akartam, de fiú lett. Persze imádjuk az első pillanattol fogva. Gondoltam majd a második lány lesz... de ő is fiú lett.
Harmadikat nem terveztünk, de becsúszott elég kicsi korkülönbséggel. Itt jött az a pont, hogy úgy akartam, hogy ő is fiú legyen. Akkor a két kicsi korban együtt lehetne, egy szobában, minden gyerek cuccunk, ruhák a szobák a bútorok.. szóval minden fiús volt... Kislány lett :) Tudom ez most nem vÍgasztal.
Tudod nekem már soha nem lehet gyerekem. Hétszer voltam terhes, egy kisfiút halva szültem, a többit elvetéltem. Egy egészséges fiam van.
Az értékrended más lenne, nem élnéd meg csalódásként hogy most is fiad lesz. Gondolj rá hogy mások mennyit küzdenek egy gyerekért függetlenül a nemétől, és gondolj arra, hogy ezt a kis emberkét neked küldték, nálad marad, és boldoggá fogja tenni az életed, a többi fiaddal együtt is. Ezt a gyönyörűséget értkeld.
Ha kívánság műsor lenne már egy rakás gyerekem lenne. De nem lehet. Neked lehet. Örülj ennek és becsüld meg a nőisességed, azt hogy egészséges vagy.
Úgy tedd túl magad a csalódáson hogy átnézel egy-két lombikos oldalt, vagy az angyalokszülei oldalát, rögtön nem fogod magad csalódottnak érezni.
Majd megváltozik ez hidd el, én is odáig voltam egy kislányért első gyerektől kezdve mindet lánynak vártuk én is, a férjem is:)
Persze fiú lett az első is és a harmadik is.
A második kislány. Hát hagy ne mondjam hogy könnyebb a fiúkkal ezerszer mint az egy szem lánnyal:)
A lányom amúgy véletlen se ez a bújós puszizkodós babázós nyugis fajta...:)
Viszont a 2 fiam is ég és föld egyik önállóbb nyitottabb vagányabb típus, de a másik igazi bújós, kedves, anyás úgyhogy 3 fiú is lehet teljesen más típus ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!