Mit tennétek a helyemben? Abortusz vagy felnevelni?
Szerintem örökbeadni lenne a legjobb, sokan vágynának rá, csak épp nem lehet... de mivel ezt kizártad, így sajnos nagyon abortusz esélyes a dolog :(
Felnevelni-t választanám a legszívesebben, de velük nehezebben találnád meg a számításaidat a későbbiekben:
- munka
- férj/család
- saját magad
Nem ő nem tanuló 10 évvel idősebb nálam.
Mit szólnak a szüleim? Apu sajnos nem él, pedig ő segítene nekem.
Anyám meg alkoholista, mióta tudom a terhességemet, nem volt egy olyan perc amikor ne lett volna részeg, így még nem tud róla. Most 1 hétre ideköltöztem a barátnőmhöz gondolkodni.
először is, akkor apukának van bevétele, vele kellene beszélni. írtad, hogy elhagyott, ettől függetlenül, ha megtartod, neki is kötelezettségei vannak. ha a barátnőd szüleiben megbízol, esetleg segítsenek ebben, ha anyukádra nem számíthatsz, illetve valakivel felnőttel beszélj erről az egészről.
egyértelműen "könnyebb" elvetetni, de jó lenne, ha tudnál tisztán látni, mind anyagilag, mind máshogy
Ez a te kérdésed?
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg-megszakitasa__4474301-ikreknel-hogyan-zajlik-az-abortusz-egybe-vagy-kulon-kul9on-szedik-ki-belolem-e
Szia! Meddig vagy még tanuló?
Én 19 voltam mikor megszületett a kislányom. Párom szülei segítettek nekünk. látom neked maximum édesanyád tud segíteni.
Beszéldd meg vele tud-e neked abban segíteni, hogy ételt és szálást biztosít neked. Gondolom kapsz még családit ha tanuló vagy. Ha édesanyád segít neked, Kérdd meg h a családiból közbe közbe apránként vegyetek meg mindent. Nem kell mindenből a legdrágább, sőt duriba nagyon jó babacuccok vannak. (tudod ilyenkor még nem piszkolják össze)
És sokkal jobban megéri. Aztán Ha megszületnek tudsz igényelni anyaságit és önkormányzati segélyt! Ez jár. kb 90 ezer(egyszeri) aztán ott a GYES és a CSALÁDi. Nyáron még tudsz munkát vállalni. akár pultosként vagy kasszásként!(csak könnyűt) ebből rakhatsz el... én is dolgoztam egy elég felkapott helyen és elég sokat. Eleinte Sokat fognak nőni kell a ruhatár csere... de ez belefér a gyesbe. Ha okosan csinálod. a pelusról annyit,hogy az is sok kell de ki lehet tapasztalni hogy lehet vele spórolni.(én pl a dmben kuponozok mindig pemperst veszek) A popsitörlöt 100-asban és a hasonló termékeket is. A fűtést valahogy ha meg lehetne oldani semmi baj nem lehetne.A pici úgy is kiskádban fürdene. Vizet lehetne melegíteni. Aztán ha esetleg édesanyád belemenne , hogy rádírassa a házat lehetőségetek lenne szocpolra...(korszerűsités néven) És megteremthetnétek a körülményeket. mondjuk ez egy másik téma. mindent meg lehet okosban oldani. Gondolkozz el rajta... beszélj anyukáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!