Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg vagyok fázva, hogy szabadu...

Meg vagyok fázva, hogy szabaduljak meg minél hamarabb? 36 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg friss fokhagyma!!!
2009. okt. 9. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha folyik az orrod, javaslom vegyél a patikában egy sóoldatos orrtisztítót. Az nagyon hatásos, és kismamáknak és kisbabáknak is lehet alkalmazni.

Torokfájásra nálam bejön a méz-citrom keveréke, a lilahagyma, a fokhagyma. Jó még a kamillás inhalálás is.

Javasolnám még a speciális tenyérmasszázst, ami kitisztítaná a légutakat (1-2 nap alatt), de ilyen korban és nem szakszerűen végezve sajnos szülésbeindításhoz vezethet. De ha van profi masszőr ismerősöd, akkor mehet a dolog.

Dédi féle recept: mézben eltett dió, ebből naponta 2-3x 2 gerezd dió. Isteni a toroknak, mert fertőtlenít és erővel tölti fel a szervezetet.

Kipirosodott orra aloe verás balzsam.

Kitartás.

2009. okt. 9. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél minél több gyümölcsöt, főleg a C vitaminban gazdagokat, plusz vigyél be C vitamint tabletta vagy egyéb formában és még kálciumot is szedjél. A 9 hónapos kislányomnak ezeket adtuk és megúszta egy kis orrfolyással azt a megfázást, amit mi mind a férjemmel 2 hétig hevertünk. Az benne a durva, hogy direkt a tünetek megjelenését követően elmentünk mind a ketten dokihoz, kaptunk gyógyszert és attól lettünk sokkal rosszabbul, amikor befejeztük a gyógyszer szedését, és ettük a C vitamin és kálcium keveréket, nagyon gyorsan javultunk!

16 hetes kismami

2009. okt. 9. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Rengeteget szellőztess, hogy ne pangjanak a lakásban a bacik. Ha bírod, akkor égess illóolajat, gyakorlatilag mindegyik nagyon jó fertőtlenítő, de elsősorban már csak eukaliptuszt, levendulát, teafaolajat lehet. Ugyanis egyes olajoknak szülésmegindító hatásuk lehet.

Ha úgy érzed, hogy az arcüregedben is van cucc, akkor vágj ketté egy vöröshagymát, mikrózd meg, csavard be egy textilzsebkendőbe és rakd az arcodra. Nem csak a hője miatt, hanem a hagyma illata miatt is nagyon jól tisztít.

Mielőbbi gyógyulást!

2009. okt. 9. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon,nagyon szépen köszönöm nektek!mindent kipróbálok csak már valahogy legyek túl rajta.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2009. okt. 9. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
38 hetes km.vagyok,en most megyek kifele a megfazasbol,azonkivul,hogy orrtisztitot hasznalok,masfajta gyogyszert nem,ezt is azert merem mert mar ennyi idos korban nem artalmas(mondta a dokim),agyban fekves,szelloztetes(nagyon fontos)forro mezes(akac)tea(harsfa es kamilla kombinalva)es citrom.ha birod a fokhagymat az is nagyon jo,en sajnos bar nagyon szeretem,a terhessegem alatt nem birtam remelem utana meg valtozik:)melegvizbe aztasd a labadat tehetsz bele teafuvet vagy labsot is ami neked tetszik,kamilla tea egy nagy labosba,forron fele hajolva torolkozzovel a fejeden csodakat tesz:)azert le ne forrazd az arcodat:)jobbulast es konnyu szulest kivanok:)
2009. okt. 9. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ megkérdezhetném milyen orrcseppet használsz,mert én csak tengerisóst mertem de nem sokat ér
2009. okt. 9. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

A fokhagymát én nem javasolnám, mert méhhösszehúzásokat okoz.

Én pár héttel ezelőtt többet ettem a kelleténél és nagyon görcsöltem utána. Rákerestem a neten, és akkor találtam, hogy nem ajánlják. Azóta kevesebbet teszek a salátába, így nincs panaszom.

2009. okt. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!