Kijott a herpim a szamon, lehet ez baj a babonak?
Szia!
Semmi baja nem lesz, nyugi! Se kora terhesen , se utána. Nagyon sokan nem tudják, hogy a hepesz egy ún. lappangó vírus, ami ott volt a szervezetedben már terhesség előtt is. Azért jön ki, mert a terhesség egy más-állapot olyan szempontból is, hogy gyengül az immunrendszered és a vitaminokat most a baba fejlődésére fordítja a szervezeted! (kezelésre a richtofit krémet ajánlanám, mert gyógynövényes)
Ne aggodj! 36 hetes vagyok, s a terhessegem alatt menzesz helyett 6 napos herpeszeim vannak :o)))) az elejetöl fogva....mindig a kimaradt menzi idöpontjäban. Ez a mostani a legbrutkobb, ennyire meg soha nem volt gäzos, ugyhogy tegnap el is mentem megmutattam az orvosnak. Megnezte, mondta, hogy szar ügy, de majd elmulik... Myhren-oldattal kenem, sajnos nem tudom mi az magyarul, valami gyogynöveny, de ugyanarra van, mint otthon a Glikoszept. Elvileg nem herpeszre van, de nagyon jo, mert azonnal leszäritja. (ja es nekem orr herpeszem van, de brutälis! )
Boldog babaväräst!
megtalältam magyarul :o) mostmär legaläbb en is tudom, hogy miert jo a herpeszemre :o)
azt én írtam és direkt, mert kiakadtam a kérdésen :)
üdv kispetya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!