Lassan 21 hetes leszek, elkezdtünk már vásárolni! Más is csinálta/csinálja így?
Keddre érkezik a kiságy és a matrac. Már jó pár ruhácska is van. Fürdetők, hintőporok ( olyan jó johnsosos akciók voltak:)) )
Meg minden apránként, de megvesszük. Nem akarom a végére hagyni! A babakocsit szerintem jövőhéten rendeljük!
Ti??
Hát az a baj hogy 32.héten meg utána meg már olyan kicsi a helye hogy van hogy pont azért nem látszik már megnyugtatóan a neme...
Nekem 3 gyerekem van és mindháromnál rákérdeztem még a vége felé is a nemükre és mondták hogy már nem látni annyira nagyok és össze vannak gömbölyödve.
De mindegyiknél az lett amit 18 hetesen mondtak úgyhogy nem tévedett az uh.
Ezzel a dologgal hogy várjunk minél tovább hiszen nem biztos a neme, csak az a baj hogy akkor a legvégén kell mindent beszerezni az meg nagyon idegesítő legalábbis számomra nagy pocakkal vizesedve (meg ugye ki tudja ki mikor szül 36.héttől már bármi lehet) ne adj isten még kánikulában is válogatni a cuccokat meg nézegetni rohangálni értük nem annyira szívderítő.
Persze meg lehet oldani már sok mindent neten de azért vannak dolgok amiket jobb megnézni kipróbálni hogy élőben egyáltalán tetszik e.
A másik dolog a várakozással hogy akkor minden egyszerre kell megvenni nem lehet elosztani a költségeket, plusz lemaradsz akciókról mondjuk mert épp abban a 2 hónapban több ezerrel drágább az adott dolog amit kinéztél.
Hogy őszinte legyek, ha a babonára hagyatkozva minden ember kihalt volna a föld.:)) de persze van aki félős!
Én úgy vagyok vele, sokszor adok ki kis költségeket de többször, mint egyszerre egy nagyot:) ma is vásároltam :)) tetszett neki annyiszor rugdosott :)) mar nagyon várom, minél több ruha és kiegészítő van annál közelebb érzem hogy itt lesz:) tehát inkább most :) meg mi baja lehetne? Egészséges ő is én is :)) eddig nem volt nem is lesz ;) gratulálok mindenkinek :)!!!!
A 11. héttől kezdve vásárolunk, akkor unisex dolgokat vettem, a 12. héttől kezdve kislányosabbakat. Mi se akartunk mindent a végére hagyni, nagy pocival már jobb pihenni, és nem rohangálni jobbra-balra. Egyébként kozmetikumokat ha javasolhatom, csak a végén vegyél és gyógyszertárit, úgyis az kell az elején. Pelusból elég, ha a legkisebből 1-2 zacsit beszerzel, popsitörlőből bátran ruházz be, lehet venni esetleg fültisztító pálcikát, vattacsomagokat, de ugye a Johnson's-os termékeket jobb, ha nagyobbacskaként használod. (Addigra meg félő, hogy lejár...)
De hajrá! És jó babázást! :)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!