Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nem éreztem a babám mozgásá...

Ma nem éreztem a babám mozgását. Baj van? 22 hkm

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha egész nap nem érezted, menj be a korházba megnézik uh-án vagy szívhangmérővel. Remélem nincs baj
2013. máj. 9. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak csendesebb szakaszok, mikor nem ficánkol annyira, de ezt feltétlenül jelezned kell az orvosnak. Remélhetőleg azóta már felébredt, és ismét adja a jeleit:)
2013. máj. 9. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam is voltak/ vannak kevésbé intenzív napok, de a 12. hét óta nem volt olyan nap hogy ne éreztem volna. Van hogy annyi az összes mozgás egész nap hogy kis kaparászást érzek, vagy egy-egy rándulást, de olyan nem hogy egész nap semmi. Igyál kávét, egyél édeset, rakj fejhallgatót meg dübörgő zenét pocakhoz, feküdj hátra a földre, majd hirtelen fel és vissza hátra,olyankor igazgatja ő is magát, valamit érezned kell.

Abszolút semmit nem éreztél? Kis csavarodás, kopogás, rángás sem?

Ha igen menj be a kórházba, ilyenkor már nem igazán maradhat ki mozgás egész napra.

Remélem minden ok lesz :-)

2013. máj. 9. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
most éreztem 1 rúgást. de folyamatosabb mocorgást nem.
2013. máj. 9. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nem kötelező minden percben mozognia

még kicsi.

mozog ő akkor is ha nem érzed,jönnek-mennek a frontok ők is megérzik ezt.

vannak aktívabb és nyugisabb időszakjaik is.

a nap 90%-át átalusszák.

nekem is volt olyan ebben az időszakban hogy napokat nem jelentkezett be,mikor már azt hittem baj van hírtelen jelt adott.

később fog eleget mocorogni ne aggódj akkor meg az lesz a baj hogy kiüti az oldalad :)

2013. máj. 9. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha ma már 2-3 alkalommal éreztél némi mocorgást, akkor nagy probléma biztos nincs. Vannak csendes, nyugis időszakok, mikor mozog a baba, de nem túl intenzíven. Figyelj a holnapi nap folyamán is, akár ha megteheted, igyál egy fekete teát, kólát, egyél pár falat fekete csokit, hogy kicsit bepörögjön. Ha holnap sincs reakció, érdemes azonnal szólni a védőnőnek, akihez be tudsz menni soron kívül is, ha behív, és ott meghallgathatjátok a baba szívverését.

De ne aggódj, szerintem, ma csak kissé lustább volt. :)

25 hkm

2013. máj. 9. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

20:11 vagyok

Ha már érezted az oké :-) Nem kell hogy folyamatosan mozogjon! Voltak napok mikor zsinórban talán ha 5x éreztem mozogni a gyerekeket, kb a 28 hét környékén lesz akkora hogy gyakrabban érzed a mérete miatt, a 36-ot betöltöttem és már azt is érzem ha kinyújtja az ujját, pár hét és gyakrabban érzed ne aggódj! :-)

2013. máj. 9. 22:43
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

miután feladtam a csokievéssel, mozgással járó ébresztést, mozgásra ösztönzést, és lefeküdtem aludni, egyből beindult a drága :) bepótolta a napi mozgáshiányt :)

2013. máj. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!