Lehet baja a babának? Ilyen problémával kihez forduljak?
Ezek szerint nem csak velem történt ilyesmi? Nagyon megijedtem, hogy elmegy a babám, hiszen elég intenzív volt a görcs.
A dokinak nem ciki ezt mondani? Á, tiszta gáz! Doktornő, hajnalban magamtól orgazmusom volt és be is görcsöltem, ez normális?
Nekem heti szinten voltak ilyen álmaim. Mi el voltunk tiltva a sextől, azt hittem megőrülök, annyira kívántam. Nekem is volt, hogy görcsölt utána egy pici ideig a hasam, de nem lett semmi baj.
Most a vége felé már nem is kívánom a sexet, úgyhogy elmúltak az orgazmusos ébredések is.
Ha nincs semmi vérzés, barnázás,hosszantartó erős görcs, akkor nincs miért aggódnod.
Szia!
Életemben még nem volt annyi álom közbeni orgazmusom, mint terhességem alatt :) Most 4 hónapos a "nagyfiam" és teljesen egészséges :)
Köszönöm anyukák, kismamik! Nagyon megijedtem. Direkt nem is szexelünk, mert nagyon nehezen jött össze a baba, vigyázunk, mint a hímes tojásra rá.
Ami azt illeti, nem is kívánom az együttlétet, tehát nem biztos, hogy a visszafojtott vágyaim tehetnének minderről.
Nagyon ijesztő a görcs. Azóta megint lesem a bugyimat és rohangászatok a wc-re, pedig már épp kezdtem leszokni róla. :S
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!