Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igazán elgondolkodtató!...

Igazán elgondolkodtató! Nagyon érdekes dologra bukkantam, talán titeket is érdekel, hiszen a kismamákat is érinti?!?!

Figyelt kérdés

Megér egy pár percet! Ha csak a fele igaz?, már az is sok!!

[link]

De ha beírjátok a google-ba, hogy 1976 sertésinfluenza pdf egy nagyon érdekes cikket is olvashattok!

2009. szept. 22. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ma ezt kaptam iwiwen:

MINDENKIT ÉRINT ! KÉRLEK FIGYELMEZTESSÉTEK AZ EMBEREKET!

Ne üljenek fel a vakításra! Érdekes nem, hogy a H1N1 valahogy válogatós és csak az iskolákban ütötte fel a fejét a fiatalok közt, hogy beijesszék a szülőket, hányan is haltak meg eddig benne egész hazánkban? 1 azaz egy ember és az sem biztos h kizárólag ettől! Évente többszázan halnak meg a minden évben mutálódó vírusoktól tüdőgyulladásban és szövődményekben. Miről is beszélünk? S érdekes a világon csak nálunk van ez hogy a KORMÁNY önfáleldozó mód a lakosság döntő, értsd szaporodó képes részét ingyen beoltaná! Monjuk úgy leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot! NE OLTASSA BE SENKI SEM MAGÁT! ADD TOVÁBB!

2009. szept. 22. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva...
2009. szept. 22. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
valoban érdekes.mondjuk nekem eszembe sem volt beadatni,az oltást.de viszont tavaly a rendes influenzára viszont beoltattam magam,bár igaz az ingyen volt ,mert a munkahely állta a költségeket a dolgozoknak.de mondjuk,akkor nem voltam babás.
2009. szept. 22. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, én ma voltam a háziorvosomnál a táppénzes papíromért és ott pont az oltásról beszéltek. Napok óta azon gondolkodtam, hogy beoltatom a 12 éves lányomat mert sokat buszozik és félek, hogy hazahozza a vírust. Az orvos lebeszélt róla mert sem gyerekeknél sem várandósoknál nincs kipróbálva. Megemlítette, hogy engem pedig szó sem lehet, hogy beoltson mert kismama vagyok. Mondjuk nem is akartam. A legjobb védekezés a fertőtlenítős kézmosás, és ha elkapná mégis valamelyik hozzátartozóm,akkor hordjon otthon maszkot, akkor nem kapom el tőle.

18 hetes km

2009. szept. 22. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érdekes volt a film. Jópofák ezek az összeseküvéselméletek, de a hülyítés célja nem az emberiség elpusztítása vagy irányítása, hanem ennél sokkal egyszerűbb, a pénz. A gyógyszer és vitamingyártók bevételeinek növelése. Figyeljétek meg, hogy már a vitaminokat is úgy reklámozzák, hogy megvéd az influenzától.

A kormány egyébként azért fél ennyire ettől az influenzától, mert új típus, így kevesen védettek ellene, így ha járvány lesz, akkor sokan kiesnek egyszerre a munkából, ami visszaveti a gazdaságot, ráadásul a táppénzüket is ki kell fizetni. Ezért akarják beoltani azokat, akik sokaknak átadhatják a betegséget, pl. iskolások, tanárok, egészségügyiek.

Ez az influenza sem veszélyesebb a többinél, csak annyiben, hogy többen betegedhetnek meg egy járvány során.

Azért terjed főleg a 10 és 24 év közöttiek között, mert ők még kevés influenza járványt éltek meg, így kevésbé felkészült az immunrendszerük.

Aki amúgy egészséges, annak semmi baja nem lesz, ha elkapja, pár nap alatt túl van rajta, tehát oltani sem kell. Más az, ha valamilyen alapbetegsége van, akkor lehet értelme az oltásnak.

2009. szept. 22. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja,nektek nem fura hogy ugyanazok a tünetei mint a normál infuenzának???Ha annyira más fajta influenza vírus akkor miért is mondják hogy ugyanúgy ki kell feküdni???Ha halálos akkor nem is értem miért ilyen nyugodtan mondogatják hogy pár nap alatt kifekszi az ember...Nekem is gyanús,nagyon gyanús!
2009. szept. 23. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
megakartam nézni a linket, és törölték a videot, érdekes neem?
2009. okt. 2. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg törölték! Észre sem vettem. Hát igen, talán valakinek sérti az érdekeit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezen is lehet gondolkodni!!!!Vajon mi a baj vele???
2009. okt. 2. 17:21
 9/10 anonim válasza:

szerintem is,pár nap alatt kifeküdjük elvileg,de azért befosätnak minket.amugy meg én egy nyolcadikos vagyok,és mikor a sulimban én voltam az ügyeletes,nekünk kell körbevinni a körözőt,amit minden tanárnak fel kell olvasni az osztályának.én is elolvastam,és a következőt láttam:tünetek:

...-38 C foknál magasabb láz esetében a gyerek beteg...

ezt nem értem,szerencsétlen gyerek mondjuk 37.5 fokos akor nem beteg?a 37 is hőemelkedés.és meg is történt amire gondoltam:az egyik gyerek beteg lett(nem H1N1)megmérték a lázát,37,és azt mondta a tanár:kutyabajod

egész nap rosszul volt

nem érdekes?

2009. okt. 5. 15:00
 10/10 anonim válasza:
utolsó vagyok:am én se találtam a videán,de a youtube-on rajta van
2009. okt. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!