Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A stresszt megérzi a baba?

A stresszt megérzi a baba?

Figyelt kérdés

Árt a babának a hírtelen jött idegeskedés, stressz? Olyan érzésre gondolok, mint mikor az ember vizsgázik és gyomorgörcse van. Más is érzett így? Nem akarok idegeskedni, csak nem mindig lehet kivédeni... :-( Ez nem árt ugye, tehát komolyabb baj nem lehet?

17 hkm

2013. márc. 10. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Komoly baja nem lesz tőle, de az biztos, hogy megérzi. A hosszan tartó stressz miatt szülés után lehet nyugtalan a baba, sírós, de van aki azt mondja, hogy nincs összefüggés így sem.
2013. márc. 10. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Komolyabb baja, ha ritkán vagy stresszes nem lesz. De az anyai hormonok átjutnak, tehát igen, ha ideges vagy, ő is megérzi.
2013. márc. 10. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, megérzi, de nem lesz baja tőle.
2013. márc. 10. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

igen megérzi, de ha csak néha néha stresszel-sz akkor semmi baj, ez a terhesség velejárója :) De ha tartósan stresszel-sz az árthat! Söt később viselkedési problémái is lehetnek... ja meg koraszülést és vetélést is okozhat... De ez tartós stressz esetén lehetséges.. (halál eset, vagy valami érzelmi trauma) Nyugi szedjél magne B6ot és akkor nem leszel stresszes :D

Jó babavárást! :D 2 éves fúcska mamája és 10hetes kismama :)

2013. márc. 10. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem rengeteg stressz ért a terhességem alatt...nem is tudom,h.hogyan bírtam ki. De a gyerek egy baromi nyugodt,jó alvó kisangyal lett.)) Már 9éves uh tuti nem lett baja:))))))
2013. márc. 11. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam! :-)

Mindenkinek boldog babavárást!

2013. márc. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!