10 és fél hetesen pocak?
Pár napja tűnt fel hogy valami már van:)
Ezt a képet reggel csináltam tehát nem vagyok puffadt.
A 3.babám várom.Elképzelhető hogy ez már tényleg a kismama pocakom???Nem túl korai?
elsőnek üzenem hogy pont ez az hogy már többen megejgyezték így kezdett el feltűnni nekem is:)
másodiknak pedig köszönöm :D:D
nyilván egy kép máshogy adja vissza még meg is sértődtem mikor megjegyezték:)nekem pocakom hol ???
mondjuk másodiknál is már 13 hetesen látszódott
de mindegy nem mintha ez valami verseny lenne
mindkét babámmal óriás pocim volt mindkettő több mint 4 kilóval lett hát meglátjuk most hogy alakul
köszönöm a válaszokat
persze hogy van /lehet pocak de ez még nem a babótól van...inkább a szervezet víz vissza tartása, hormonális okokból adódó puffadság...
mindenki minél előbb babás pocit szeretne de majd olyan 14-15 hét fele tényleg az lesz :))
Többedik terhességnél már annyira hamar átrendeződnek a dolgok lazábbak a szalagok az izmok, emlékszik a szervezet szóval szerintem ez egyértelmű babás has, ami nem feltétlen azt jelenti hogy ekkora maga a baba meg a méhed:) mert tudjuk hogy nem, csak egyszerűen minden hamarabb "enged" mint pl. első babánál. Nekem is egyértelműen babás pocinak tűnik épp ezért mert lent van és olyan kis hegyes:)) a puffadás az olyan fentebb kezdődik és olyan kerekebb hatást kelt.
Én most várom a negyediket és még csak 8 hetes vagyok, még nem látszik semmi, de a harmadiknál emlékszem anyósom nálunk járt, még nem akartuk elmondani de ő megmondta már olyan 8-9 hetesen hogy megint babát várok, ne is titkoljam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!