Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 és fél hetesen pocak?

Timcsikusz kérdése:

10 és fél hetesen pocak?

Figyelt kérdés

Pár napja tűnt fel hogy valami már van:)

Ezt a képet reggel csináltam tehát nem vagyok puffadt.

A 3.babám várom.Elképzelhető hogy ez már tényleg a kismama pocakom???Nem túl korai?

[link]

2013. márc. 6. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát még szerintem ez puffadás :) kismama pocak később lesz, ezt még senki nem venné észre csak te :)
2013. márc. 6. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
jaj de gyönyörű ez bizony baba pocak!!Nekem is volt a legelejétől már....
2013. márc. 6. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem puffadás mert nem a méhednél van , hanem ahol a belek vannak, fentebb....
2013. márc. 6. 14:13
 4/12 A kérdező kommentje:

elsőnek üzenem hogy pont ez az hogy már többen megejgyezték így kezdett el feltűnni nekem is:)

másodiknak pedig köszönöm :D:D

2013. márc. 6. 14:15
 5/12 anonim ***** válasza:
fura hogy ilyet észre vesznek :)) szerintem még nem olyan szembe tűnő....én már félidős terhes vagyok jóval nagyobb pocakkal de így sem mondják (és vékony vagyok )
2013. márc. 6. 14:17
 6/12 A kérdező kommentje:

nyilván egy kép máshogy adja vissza még meg is sértődtem mikor megjegyezték:)nekem pocakom hol ???

mondjuk másodiknál is már 13 hetesen látszódott

de mindegy nem mintha ez valami verseny lenne

mindkét babámmal óriás pocim volt mindkettő több mint 4 kilóval lett hát meglátjuk most hogy alakul

köszönöm a válaszokat

2013. márc. 6. 14:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Többedik terhességnél normális, hogy hamarabb látszik. Mégpedig egyre hamarabb. Nekem ez a hatodik terhességem, és már 6 hetes kortól kifejezetten látszott, alig tudtam eltakarni...
2013. márc. 6. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:

persze hogy van /lehet pocak de ez még nem a babótól van...inkább a szervezet víz vissza tartása, hormonális okokból adódó puffadság...

mindenki minél előbb babás pocit szeretne de majd olyan 14-15 hét fele tényleg az lesz :))

2013. márc. 6. 14:39
 9/12 A kérdező kommentje:
iggen nyilván nem a bébi látszódik még és iggen valóban mindenki már nagyon hamar szeretné az igazi pocakot aztán meg majd alig várjuk hogy vége legyen:)6 bébi?grat:)
2013. márc. 6. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Többedik terhességnél már annyira hamar átrendeződnek a dolgok lazábbak a szalagok az izmok, emlékszik a szervezet szóval szerintem ez egyértelmű babás has, ami nem feltétlen azt jelenti hogy ekkora maga a baba meg a méhed:) mert tudjuk hogy nem, csak egyszerűen minden hamarabb "enged" mint pl. első babánál. Nekem is egyértelműen babás pocinak tűnik épp ezért mert lent van és olyan kis hegyes:)) a puffadás az olyan fentebb kezdődik és olyan kerekebb hatást kelt.

Én most várom a negyediket és még csak 8 hetes vagyok, még nem látszik semmi, de a harmadiknál emlékszem anyósom nálunk járt, még nem akartuk elmondani de ő megmondta már olyan 8-9 hetesen hogy megint babát várok, ne is titkoljam...

2013. márc. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!