Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek sikerült ovu teszttel a...

Ketteske kérdése:

Kinek sikerült ovu teszttel a baba?

Figyelt kérdés
És hányadik próbálkozásra jött össze?
2009. szept. 11. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, bár így is csak kb 4 hónapra rá, mint ahogy elkezdtem használni. sok sikert!
2009. szept. 11. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Ma 4 hetesek az ikreink :-)))

Második hónapban sikerült, de az elsőben nem használtam ovu-tesztet, vagyis az első tesztes hónapban!

Sok sikert! :-)

2009. szept. 11. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem!!

És nagyon bánom, hogy nem előbb próbáltam ki. Mondjuk nem is tudtam róla, hogy ilyen is létezik, itt olvastam először.

Már 2 éve próbálkoztunk, de a rendszertelen ciklusaim, bizonytalan peteérések miatt soha nem találtuk el a megfelelő időt. Vettem egyet, kipróbáltam, és azonnal bejött!!! Most 4 hónapos a kisbabánk.

2009. szept. 11. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első ovutesztes hónapban sikerült.

Végre nem volt görcsölés többé, hogy lekéssük az esélyes napokat... ez nagyon felszabadító volt. Egy hónapban egyetlen szeretkezés ment a babáért, a többi kettőnként és az élvezetért.

2009. szept. 11. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:

En is hasznaltam es csak pozitiv velemenyem van.

Az elso babanknal nem hasznaltam semmit, nem is homeroztem, igy is jo volt, negy honapot vartunk ra, ami nem sok es igy tenyleg "szerelemgyerek" volt, nem volt tervbe vesve, hogy mikor, hogyan kell egyutt lenni.

A masodik babat akkor vallaltuk, amikor az elso epp betoltotte a hat honapot, csak harom mensim volt elotte, nem is 28 napos pontos ciklusok voltak, igy azert vettem ovutesztet, hogy lassuk, van-e egyaltalan peteeresem es kb mikor, mert feltem, hogy csak probalkozunk, varjuk a csodat, kozben meg meg nem is alkalmas esetleg a testem egy ujabb babara es feleslegesen bizunk.

Hat, nem igy tortent, ahogy elkezdtem hasznalni a 16. ciklusnapon mutatta szepen a peteerest, ra 12 napra mar pozitiv volt a tesztem, szoval elso honapban sikerult csont nelkul.

17 hetes kismama, 9 honapos fiu anyukaja

2009. szept. 12. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekunk is azzal sikerult fel ev utan! Nekem is sajnos rendszertelenek voltak a ciklusaim. Kepzeld a ciklusom 22-dik napjan volt pozitiv az ouvteszt. Egyutt voltunk a pozitiv meg az utanna levo negativ napon is es most 17 hetes kismama vagyok! Kivanom, hogy nektek is sikeruljon minel hamarabb. En is csak jot tudok mondani az ovutesztrol!
2009. szept. 12. 11:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat.
2009. szept. 14. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
na kerdezo, h alakult az elmult 6eveed.? :) van mar gyermeked.? :)
2015. okt. 11. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!