Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kinek lehet igaza?

Szerintetek kinek lehet igaza?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál, és ott a doki azt mondta h nem lehet terhességre utalni azzal hogy hányingerem van, émelygek, a melleim meg vannak feszülve, szagokra érzékeny vagyok, múlthéten végeztek nálam egy laboratóriumi vizsgálatot az eredményeimből nem utal arra hogy vírus okozná azokat a tüneteket, az orvos még le is szidott h minek mentem be feleslegesen, nem feleslegesen mentem szerintem hanem okom volt mert január 25.én volt meg utoljára a menzeszem! Ma voltam a védőnőnél , és neki is el mondtam a panaszokat és ő tudja mert ugye nagyon sokan járnak hozzá ilyen panaszokkal, és ki számolta h a 4. hétbe vagyok benne kb. és azt tanácsolta hogy jövőhéten teszteljek újra és március közepén menjek vissza vizsgálatra, de a védőnőnek el mondtam h szombat vasárnap a teszten mind a 2őn meg jelent halványan a 2 csík a nőgyógyász azt mondta h az nem jelent semmit, a védőnő meg mondta h de az is jelent csak kevés a HCG..

Akkor most terhes vagyok v nem?

2013. febr. 28. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász csak akkor állapítja meg a terhességet, ha már élő magzatot lát. Szóval 7. hét környékén menj vissza, addig nem fognak veled különösebben foglalkozni.
2013. febr. 28. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a teszt kimutatta akkor valószínü, hogy terhes vagy. Ha 25én volt meg utoljára akkor holnap leszel 5 hetes. Azért lehet halvány a csík, mert kicsit korán teszteltél. Viszont az orvosodnak is igaza van, azok a tünetek még koraiak, hogy a terhesség miatt legyenek.
2013. febr. 28. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a választ :)

Csak picit félek mert nekem már sajnos volt egy méhen kívüli terhességem 3 éve :(

2013. febr. 28. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp csinálnék tesztet pár nap múlva és ha erősödik akkor tuti :) Szerintem is ráérsz 2 hét múlva visszamenni az orvoshoz, de ha vérzel vagy görcsölsz akkor azonnal! Majd írd meg, hogy mi volt! :) 2es voltam!
2013. febr. 28. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképp :) és köszönöm :)
2013. febr. 28. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a nőgyógyász onnantól mondhatja élő terhességnek, ha látja az embriót szívdobogással, de azért furcsa, hogy azt mondja, a teszt nem jelent semmit... Igenis jelent, mégpedig azt, hogy 99%, hogy terhes vagy.
2013. márc. 1. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
szoritok hogy baba legyen mert úgy gondolom nagyon szeretnéd ,de a teszt nem biztos nekem volt már nagyon erős pozitiv tesztem és nem voltam terhes ,nem írtad hogy vizsgált-e a doki ha igen akkor már kellet volna érezzen felpuhult méhet amit leírtál nem igazán értem hogy csak a tünetek alapján mondta hogy nem biztos hogy terhes vagy vagy a vizsgálat alapján is de mindenképp várj 2 hetet és tesztelj újra sok sikert.
2013. márc. 1. 10:08
 8/8 A kérdező kommentje:

terhességre utaló jeleket nem találtunk. Nagyon korai terhességet a vizsgálat alapján kizárni nem lehet.

Csak ezt nem tom mit jelent!

"Kp.tág hüvely, portio hátul, ép, kp. nagy méh afv-ben, szabad környezetben.

DG: Sine morbo gynec.

a doki ezt írta a lapomra!!!

Nagyon örülnék a pocaklakónak mert már fel vagyok készülve egy babára, meg rengeteget is babázok 3 barátnőmnek van babája a legfiatalabb 5 hónapos a legidősebb baba 10 hónapos :)

2013. márc. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!