Szerintetek kinek lehet igaza?
Tegnap voltam nőgyógyásznál, és ott a doki azt mondta h nem lehet terhességre utalni azzal hogy hányingerem van, émelygek, a melleim meg vannak feszülve, szagokra érzékeny vagyok, múlthéten végeztek nálam egy laboratóriumi vizsgálatot az eredményeimből nem utal arra hogy vírus okozná azokat a tüneteket, az orvos még le is szidott h minek mentem be feleslegesen, nem feleslegesen mentem szerintem hanem okom volt mert január 25.én volt meg utoljára a menzeszem! Ma voltam a védőnőnél , és neki is el mondtam a panaszokat és ő tudja mert ugye nagyon sokan járnak hozzá ilyen panaszokkal, és ki számolta h a 4. hétbe vagyok benne kb. és azt tanácsolta hogy jövőhéten teszteljek újra és március közepén menjek vissza vizsgálatra, de a védőnőnek el mondtam h szombat vasárnap a teszten mind a 2őn meg jelent halványan a 2 csík a nőgyógyász azt mondta h az nem jelent semmit, a védőnő meg mondta h de az is jelent csak kevés a HCG..
Akkor most terhes vagyok v nem?
Rendben köszönöm a választ :)
Csak picit félek mert nekem már sajnos volt egy méhen kívüli terhességem 3 éve :(
terhességre utaló jeleket nem találtunk. Nagyon korai terhességet a vizsgálat alapján kizárni nem lehet.
Csak ezt nem tom mit jelent!
"Kp.tág hüvely, portio hátul, ép, kp. nagy méh afv-ben, szabad környezetben.
DG: Sine morbo gynec.
a doki ezt írta a lapomra!!!
Nagyon örülnék a pocaklakónak mert már fel vagyok készülve egy babára, meg rengeteget is babázok 3 barátnőmnek van babája a legfiatalabb 5 hónapos a legidősebb baba 10 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!