Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondanád el?

Hogyan mondanád el?

Figyelt kérdés
24 évesek vagyunk
2009. szept. 8. 22:48
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:

Egy kis kiegészités:

24 évesek vagyunk a barátommal,jelenleg munkát keresek állandót.De hétvégén kiderült babánk lesz.4éve vagyunk együtt.De 5és fél éve ismerjük egymást.

Holnap du megyek dokihoz,hogy mi a helyzet. Szüleim elváltak,anyu nem tudna minket nagyon támogatni anyagilag. Apu nem is kiváncsi ránk már 1 lve lassan.

(ruhák meg hasonlók még a kiskoromból megvannak)

Nagyon szeretnénk megtartani de a párom 1 fizetéséből és a családi támogatások(gyes,gyed,családi potlék) nem nagyon jönnénk ki valószinű! Szülei azt mondták ha jönne oké semmi akadálya csak ne az ő lakásukba menjünk.

Nagyon szeretnénk,s úgy érezzük ez az élet nagy ajándéka lenne. S én szívesebben lennék 24/25 évesen anyuka mint 35 meg hasonlók!S még annyi hogy anyu 26 volt amikor én születtem,s már 5 éve házas volt.

2009. szept. 8. 22:50
 2/47 anonim ***** válasza:
84%
Kinek?
2009. szept. 8. 22:50
 3/47 anonim ***** válasza:
71%

kinek? szülőknek? párodnak? barátoknak?

írhatnálbővebben.

De külömben egyszerű,mert odamész,és bejelented, hogy babát vársz =)

nem kell mindent túlbonyolítani

2009. szept. 8. 22:51
 4/47 anonim ***** válasza:
63%
bocs,utólag vettem észre a kiegészítésed.
2009. szept. 8. 22:52
 5/47 A kérdező kommentje:
Anyunak szeretném elmondani.
2009. szept. 9. 09:22
 6/47 anonim ***** válasza:
95%
Eléállsz és közlöd vele. Nálunk mindenki örömmel fogadta, ennek szoktak örülni a szülők. Mi is egy fizuból+támogatásokból fogunk élni, bár saját házba hitel nélkül. De ahogy nézegettem a kiadásokat eddig, megoldható lesz a baba. Én megtartanám a helyedbe.
2009. szept. 9. 09:43
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A legegyszerűbb, ha eléállsz a pároddal és a tényeket közlitek- tedd hozzá, hogy nagyon örültök annak, hogy így alakult!Egyébként mi is egy fizetésből élünk meg - elég szűkösen, de megsem fordult a fejünkben, hogy elvetessük!

30 hetes kismama

2009. szept. 9. 19:20
 8/47 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam,hogy más is egy fizetésből oldja meg a dolgokat:) Meg se fordult a fejünkben,hogy elvetessük!

Ma már voltam dokinál.Minden rendben van. Kaptam EKG,labor és belgyógyászati beutalókat is!

2009. szept. 9. 19:43
 9/47 A kérdező kommentje:
Csak félek,mert anyu nem örülne még neki.Sajnos még önálló lakásunk sincs. S az albérlet az meg drága:(((
2009. szept. 10. 10:33
 10/47 A kérdező kommentje:
Barátom éédeasanyjának elmondtuk,ő nem nagyon örült neki! De remélem sikerül megoldanunk!!
2009. szept. 14. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!