Szerintetek most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgalaton meg ultrahangon. 6 hetes terhes vagyok es az orvos azt mondta hogy nincs szivhanga. mondtam elotte a dokinak hogy nem szeretnem megtartani. mondtam neki hogy nem baj e hogy nincs szivhangja erre azt ha mar elvetetem nem mindegy. kb azota sirok.....most mit csinaljak? ilyenkor nem kellene gyorsan elvetetni ne h hullamergezest kapjak?2013. febr. 12. 14:36
1/21 anonim válasza:
6 hetesen még nekem sem volt szívhang, csak 8 hetesen. De ha úgyis elveteted, akkor nem mindegy?
2/21 anonim válasza:
hullamérgezést :)))
ezen jót derültem.
nem a tested megoldja és kilöki. Ilyen korai terhességet ritkán szakítanak meg ah elhalt a magzat mert a test képes magától kilökni és mindenképpen jobb a méhednek hogy ha nem úgy kaparják le a méhfalról.
3/21 anonim válasza:
Azért is lehet, hogy nem volt szívhangja, mert később fogant, még kisebb 6 hetesnél. Vagy tényleg gond van, és elhalt szegényke. Gondolom visszahívott még egy vizsgálatra, nem?
4/21 A kérdező kommentje:
bocsi az orvos mondta hogy mar nem mindegy ha nincs szivhangja ha ugyis elvetetem. :-(
2013. febr. 12. 14:38
5/21 anonim válasza:
7 hetes kortól van szívhangja egy babának! Nem biztos,hogy nem életképes!
6/21 anonim válasza:
Bocsi de igaza volt a dokinak...!
7/21 anonim válasza:
De most akkor meg mindegy nem? Ha eldöntötted,hogy nem akarod!?
8/21 A kérdező kommentje:
nem hivott vissza.........hat es bocs h nem tudod vsn e hullamergezes...az egyik rokonom kapott..belazasodott es hanyt ossze vissza..igaz o mar 4 honapos volt
2013. febr. 12. 14:41
9/21 anonim válasza:
Szerintem is igaza van a dokinak. Most miért sírsz?
10/21 anonim válasza:
Te hány évesen vagy ennyire tájékozatlan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!