A marihuána túladagolástól lehet vetélés?
érdekes,mikor feltesznek egy ilyen vagy ehhez hasonló kérdést,akkor a kérdező mindig mossa kezeit.....
ennél felháborítóbb kérdést itt még szerintem nem is olvastam,ez azt hiszem mindenkinél kiveri a biztosítékot
Nem hiszem, hogy vetélést okozna, valószínűbb, hogy fejlődési rendellenességgel születő babát "okoz".
Remélem, hogy tényleg csak kamu, vagy elméleti a kérdés, de nekem ilyenkor mindig gyanús, hogy az illető ilyen módon próbál megszabadulni a nem kívánt terhességtől.
Nem értem, hogy a marihuánát hogyan lehet túladagolni, mikor előbb-utóbb annyira belassul az ember, hogy max elalszik. Szerintem el sem lehet jutni addig, hogy 10-15 szál füves cigit szívjon el az ember.
Egyébként nem csak a terhes nőkre, de az egészségesekre is káros a marihuána. Vetélni nem hiszem, hogy lehetne tőle, bár ki tudja. Kemény drogosok is hoztak már világra babákat akiket meg aztán szedtek le a szerről és próbáltak helyrehozni.
Gusztustalan az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!