Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MI volt ez a hang? Valaki...

MI volt ez a hang? Valaki hallott már ilyet? 38hkm

Figyelt kérdés
Az előbb guggoltam, és volt egy olyan hang, mintha (elnézést) pukiztam volna egy sorozatot. kb 5 "hang" egymás után, és érzésre a hasam tetejéből jött, baloldalról. gyorsan utánanéztem a burokrepedésnek, de az csak pukkanó hang, ennél meg a párom néz rám, hogy "egészségedre kicsim" én meg falfehéren mondtam, hogy nem én voltam...... Mi lehetett ez? nagyon félelmetes volt!
2013. febr. 3. 20:28
1 2
 1/15 frászkarikaborsó ***** válasza:
nekem akkor volt ilyesmi amikor megrepedt a burok, de az egyértelmű volt mert felálltam és ömlött belőlem a víz.. :)
2013. febr. 3. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
hát én is burokrepedésre gondoltam.
2013. febr. 3. 20:46
 3/15 A kérdező kommentje:
egy pillanatra mintha csurgott volna valami, de kb 3 cseppnyi valami, kicsit melegseg erzesem is volt, de azota sem folyik...
2013. febr. 3. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Belőlem elég gyakran jönnek-jöttek furcsa hangok...a hasam tetejéből, oldalából, néha alulról, szóval mindenhonnan. Néha én is elcsodálkozom rajtuk, mert elég furcsák, van, hogy tényleg pukizáshoz tudnám hasonlítani, van hogy haskorgáshoz...sztem csak a belek, vagy a gyomrom az. 35 hkm
2013. febr. 3. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen igaz még kb 15hetesen akkor a védőnőm azt mondta hogy lehet csuklik a pici :)
2013. febr. 3. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem volt ilyen. Es megrepedt a burok! Viszont bazi lassan kezdett szivarogni mert felul repedt meg es a baba elzarta. Figyeld feltetlenul h minimalisan is jon e beloled valami.. Mert ugye burokrepedesnel 24 oran belul nem art szulni... Vagy akar ha nem tortenik semmi en lehet holnap megnezetnem, biztos ami biztos alapon!

En is bementem anno a korhazba es bent is tartottak.. Fajas nelkul stb. Oxival kellett inditani mert magatol nem indult de mivel megrepedt a burok szulni kellett. Es tenyleg bazi keves szivargas volt. Minimal folyasnak mondtam volna max :/

2013. febr. 3. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy?

Nem lehet hogy csak a csontjai recsegtek mert nekem volt már ilyen.

2013. febr. 3. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem igy kezdödött a szülésem 37 hetesen..kislányom csuklott utánna pukk és utánna jött a magzatviz...rá 3 orára meg is született..))
2013. febr. 3. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Vedd fel ugyan azt a pózt, picit rugózz, ha folyik vmi, akkor a burok, ha semmi akár a kicsi is produkálhatta.

Ha nagyon aggódsz menj be a khba.

2013. febr. 3. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
A magzatburok felül is megrepedhet, onnan is szivároghat pár csepp víz. HA nem folyamatos a sziárgás, akkor órák alatt össze is forrhat - nálam pl ez volt a 36. héten, két alkalommal mozdultam a pukkanás után oyat, hogy valami vizes szivárgott, de aztán a szülésig nem volt semmi. Ha megnyugtat, menj be ügyeletre!
2013. febr. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!