Mi lesz, ha nem fogom tudni szeretni a fiút?
Világéletemben kislány babát szerettem volna. Egy húgom van, aki 5 évvel fiatalabb nálam, tehát még anyut is csak lány gyerekkel láttam "babázni". Kiskoromban hosszú hajú lánybabáim voltak, fésülgettem, öltöztettem őket stb. és mindenkinek azt mondtam, hogy ha nagy leszek, nekem kislányom lesz. Azóta ez nem változott. Néhány éve voltam au pair külföldön egy lányos anyukánál, imádtam a kislányait, nagyon jól el tudtunk szórakozni velük, el se tudtam volna képzelni, mit tudtunk volna játszani, hogyan foglalkoztam volna velük, ha kisfiúk lettek volna.
Most én vagyok várandós, és nagyon félek, hogy ha esetleg kisfiam lesz, nem fogom tudni őt annyira szeretni, mint egy kislányt. Más is van így ezzel? Normális vagyok? Attól félek, nagyon rossz anyuka lesz belőlem.
nagyon fogod szeretni, emiatt ne aggódj :) ő lesz a kis szerelmed!
meg nézd azt, hogy a fiúk inkább anyásak, mint apásak ;)
Na én meg pont fordítva vagyok ezzel :D Én meg kisfiút szeretnék, és a párom is! Én meg attól félek, hogy ha kislány lesz akkor folyton az apján fog csüngni :D Persze az nem baj, csak egy kisfiú tényleg igazi szerelem :D Már most imádom, pedig még csak 13 hetes vagyok!
Persze a kislányt is imádnám, de az egy másik szerelem lenne az apja és közte :D
Fogod szeretni, hidd el akármilyen is legyen! Hiszen a te pici kis esetlen babócád lesz! Hát lehet őket nem szeretni?
egyetértek, hogy ő lesz a kis szerelmed! :)
majd amikor először meglátod és amikor majd hozzád bújik és simogat, akkor eszedbe se fog jutni, hogy miért nem kislány lett.....
Szia. Én totál így voltam ezzel. Az egész család kislányt várt. Aztán jött a 17 hetes UH és láttuk, hogy bizony ott van valami :D Hát, őszonte leszek, nem voltam kitörően boldog. Apa viszont elpityeredett a folyosón az örömtől és a büszkeségtől, hogy fiús apuka lesz.
Én próbáltam magamban a kislánnyal szembeni ellenérveket és a fiú melletti pozitívumokat felsorakoztatni. 23 hetes vagyok. Már nagyon várom, hogy megszülessen a kisfiúnk. Na nem mondom ma is összeszorul a gyomrom, ha meglátok egy cuki kislányt az utcán sétálni a szükleivel, de igyekszem a kisfiúkat "lesni", és megállapítani mennyire cukik és vagányak :D
Arról nem is beszélve h sztem tiszta olyan lesz mint az apja :) Ennek nagyon örülök, hiszen hamarosan kettő lesz abból, akit a világon mindenkinél jobban szeretek :) Úgyh fel a fejjel és csak pozitívan
Én az első terhességemnél fiút szerettem volna. Amikor kiderült, hogy kislány lesz egy kicsit csalódott voltam. Aztán teltek a hetek, és annyira megváltozott a hozzáállásom, hogy amikor azt mondta az orvos a 32. heti uh-on hogy lehet hogy mégis fiú, teljesen elkeseredtem. Mire megszületett a kislányom, természetes volt, hogy lány. Azóta van egy fiam is, és bizton állíthatom, hogy mind a kettőt imádom, és fel sem merül bennem a kérdés, hogy mit fogok velük csinálni. A leányzóval lovazunk, a kis úrfival kocsizunk, focizunk!
Attól pedig ne félj, hogy rossz anya leszel, mert ez a bizonyos 9 hónap arra van, hogy szokd a helyzetet. Ha megszületik a pici (legyen akár lány, akár fiú), ő lesz a legtökéletesebb kis ember a földön számodra.
Sok sikert, és kitartás! :) :) :)
Hát ez nehéz dolog. Ilen esetben szoktak kialakulni a lányos kisfiuk, mert akaratod ellenére is lányos viselkedést tükrözöd neki. De ez csak gondolat, nem tuti hogy így is lesz.
Èn fiukkal voltam au-pair, és minden kisgyerek körülöttem fiu volt. Imádtam öket, de mindig kislányt akartam. Az is lett. Másodiknak már mindegy lett, de az is lány lett. Mondtam hogy már soha nem tudnék kisfiút elképzelni. ha becsúszna egy harmadik akkor az is csak lány lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!