Tudtok errol valamit? Nagyon felek.
segíteni nem tudok, de nagyon sok kitartást, erőt kívánok nektek.
sajnálom, hogy így alakult, remélem tudnak segíteni nektek!!
Én megtartanàm, épp minap beszéltünk erről a férjemmel!
Ha egy kis esèly is van arra , hogy megműtsék születése után, és életben maradhasson, normálisan nőjjön fel, akkor azt megadom neki!
Nekem már mindegy, hogy most, vagy pár hónap múlva szülök meg!
Én még annak is utánna járnék, mi a baja, esetleg a hasamba nem-e lehetne megműteni, vagy más országban mik az esélyei, ott gyógyítható-e!
Nemrég volt pl. a tv-ben, kislány szíve a melkasát kívüll volt, de megműtötték, és minden ok, hol ott mindenk oszt mondta vetesse el.
Azonnal könyörögj ki egy ultrahangot egy magán 4D-ben! Ott nem csak babamozi van.
Az én UH-s dokim (SZTK) annyit mondott kicsit kisebbek a végtagjai, majd kinövi, két hét múlva menjek vissza. Sajnos én nem tarthattam meg a kisfiam:( Amikor nálam diagnosztizálták a problémát másnap már egy 4D-s uh-n feküdtem másfél órát. Borzasztó volt kivárni a másnapot, nemhogy neked még egy hetet! :( Nem is tudom mit mondjak. Annyit hogy indulj el, és feltétlen keress egy uh-t!
Hidd el ott nagyon alaposak!
4D Genesis Kft.
Hozzájuk kérj időpontot. Nagyon lelkiismeretesen megnézik a babát, és mindent el fognak magyarázni. Ha megmondod, hogy mi történt biztos, hogy találnak neked szabad időpontot, akár már ma is.
0613927050
06302284444
Harsányi doktorral kapcsolatban nem érzem, hogy a legjobb kezekben lennél. Nagyon negatív tapasztalatom volt vele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!