Hol lehet kapni és mennyibe kerül a magzati szívhanghallgató?
szia
én nemrég vettem az elefáni babadiszkontban a Bocskai út 38-40.-ben (11.kerület), és le is volt árazva, 8000Ft-ra. Ez az Angelsounds névre hallgató készülék. Én egyelőre meg vagyok vele elégedve, bár nem merem sokat használni, hiszen ez is UH, nem akarok ártani vele még véletlenül sem.
Üdv: 18 hetes km
Szia bocsánat hogy belepofátlankodok kedves utolso a teszveszről mennyiért rendelted?
Több is volt?
Köszi.
Hogy keerstél rá?
nekem nem ad ki egyet sem lehet nincs már?
Nekünk a 12. héttől van. AngelSound (ezt írtuk be a google-ba, és megrendeltük. Vigyázni kell, mert nagyon sok olyan készülék van forgalomban amelyik csak a 3. trimesztertől jó.) Nagyon meg vagyunk vele elégedve, a doki sem szólt rá semmi rosszat. Nem kell vele órákig hallgatni, mi úgy szoktuk, hogy Apa is meghallgatja kb. 10 mp-re, én is meghallgatom, utána eltesszük.
A cikkre regálva:Már a 20. hétben vagyopk, néha még mindig meghallgatom, de közben figyelek a mozgásokra is, amelyek még nem túl erősek ugyan, de vannak.
Az meg, hogy nem biztos, hogy a magzat szívhangját hallgatja vele az, aki használja- ilyet csak olyan írhat, aki még nem használta. Az anyag szívhangja teljesen más frekvencián jön, mint a babáé és kb fele olyan gyors. Ahhoz már tényleg nagyon "analfabétának" kell lenni, hogy valaki ezt a kettőt összekeverje.
Én hiszem azt, hogy megnyugtatja a kismamát, ha néha meghallgathatja vele a babát, sőt az Apa sincs teljesen kirekesztve a terhességből, mert nem biztos, hogy el tud menni minden uh-ra és csak kb a 20. héttől érezheti a babócát.
De természetesen nem pótolja a terhesgondozást és a nőgyógyászati vizsgálatokat!!! Ésszel kell használni.(-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!