Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet kapni és mennyibe...

Hol lehet kapni és mennyibe kerül a magzati szívhanghallgató?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

szia

én nemrég vettem az elefáni babadiszkontban a Bocskai út 38-40.-ben (11.kerület), és le is volt árazva, 8000Ft-ra. Ez az Angelsounds névre hallgató készülék. Én egyelőre meg vagyok vele elégedve, bár nem merem sokat használni, hiszen ez is UH, nem akarok ártani vele még véletlenül sem.

Üdv: 18 hetes km

2009. aug. 31. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a teszveszröl rendeltem,a napokban fog megérkezni.
2009. aug. 31. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia bocsánat hogy belepofátlankodok kedves utolso a teszveszről mennyiért rendelted?

Több is volt?

Köszi.

2009. aug. 31. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia,a második vagyok.4000ért vettem,ugyanolyan márkáju,mint az elsö válaszolóé.Van még szerintem,nézz körül.Én az elsö válaszolotol kérdezném,h hanyadik héttöl hallotta vele a babája szivverését?
2009. aug. 31. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogy keerstél rá?

nekem nem ad ki egyet sem lehet nincs már?

2009. aug. 31. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Olvassátok el! Fontos!

[link]

2009. aug. 31. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk a 12. héttől van. AngelSound (ezt írtuk be a google-ba, és megrendeltük. Vigyázni kell, mert nagyon sok olyan készülék van forgalomban amelyik csak a 3. trimesztertől jó.) Nagyon meg vagyunk vele elégedve, a doki sem szólt rá semmi rosszat. Nem kell vele órákig hallgatni, mi úgy szoktuk, hogy Apa is meghallgatja kb. 10 mp-re, én is meghallgatom, utána eltesszük.

A cikkre regálva:Már a 20. hétben vagyopk, néha még mindig meghallgatom, de közben figyelek a mozgásokra is, amelyek még nem túl erősek ugyan, de vannak.

Az meg, hogy nem biztos, hogy a magzat szívhangját hallgatja vele az, aki használja- ilyet csak olyan írhat, aki még nem használta. Az anyag szívhangja teljesen más frekvencián jön, mint a babáé és kb fele olyan gyors. Ahhoz már tényleg nagyon "analfabétának" kell lenni, hogy valaki ezt a kettőt összekeverje.

Én hiszem azt, hogy megnyugtatja a kismamát, ha néha meghallgathatja vele a babát, sőt az Apa sincs teljesen kirekesztve a terhességből, mert nem biztos, hogy el tud menni minden uh-ra és csak kb a 20. héttől érezheti a babócát.

De természetesen nem pótolja a terhesgondozást és a nőgyógyászati vizsgálatokat!!! Ésszel kell használni.(-:

2009. aug. 31. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Bocsi a hibákért, késő van már. Természetesen nem az "anyag", hanem az anya szívhangja (-:
2009. aug. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!