Terhesen lehet kézzel mosni ruhákat?
Miért ne lehetne?
A terhesség nem betegség!!!
Ha nem vagy veszélyeztetett akkor bármit lehet csinálni.
Én is csináltam eddig mindent,karácsonyra nagytakarítottam is,kézzel mostam ki minden függönyt a kádban,5-6 óra hossza volt mire végeztem mindennel,aztán jött a karácsony,szintén ugyan ennyit ácsorogtam a konyhában amikor főztem,sütöttem.És meg is lett az eredménye.Veszélyeztetett lettem,mert túlhajtottam magam,és szépen elkezdődtek a menzesz szerű görcsök és a keményedések.Még az a jó,hogy még nem nyílik a méhszáj,de feküdnöm kell és nem erőltethetem meg magam.A párommal hétfőn voltam vásárolni,gyalog mentünk mert már nem biciklizem,és tessék,már hazajönni alig bírtam annyira bekeményedett a hasam,nem bírtam kiegyenesedni.Akkor jöttem rá igazán,hogy ez nem játék!!
De ha neked nincsenek ilyen gondjaid,és minden jó,akkor nyugodtan csinálhatsz bármit!!De!!!Ne csinálj egyszerre sokmindent,és tarts pihenőt!!Én nem tartottam,itt is az eredmény.
24+1 hkm
gondolom kezet is szoktál mosni,szappannal....az is vegyszer valahol
Nyugodtan moss kézzel,semmi bajotok nem lesz
6-os vagyok:
Kössz a lepontozást,akárki is volt..csak úgy elmondanám,hogy az orvos kérdezte mit szoktam csinálni,és elmondtam neki,hogy nem nagyon kíméltem magam,és ő mondta,hogy emiatt tartok most itt!!!!!!Nem magamtól találtam ki!!!És azért szerintem nem kellett volna lepontozni,mert elmondtam azt ami velem megtörtént és ,,figyelmeztetem,, a többi kismamát,hogy csak óvatosan terhelje magát nehogy így járjon más is!!!!!!!!!Én csak segíteni szerettem volna a történetemmel,hogy a terhesség más állapot,amire fokozottan oda kell figyelni!!!!De felőlem aztán mindenki azt csinál amit akar,csak majd utána ne jőjjön ide sírni senki,hogy jaj huszon akárhány hetesen nyílik a méhszája,jaj most mi lesz!!!!
nem tudom ki pontozgatott le, de ha 2. gyerek jön, már nem is lesz kérdés. Egyébként 2.-kal nekem is kinyílt a méhszáj korán, mert a kicsi után futkostam, szóval mindent lehet csinálni, de mértékkel, nagyot emelni, ugrabugrálni azt inkább ne.
Egyébként meg én mindent géppel mosok, igen, egy darab inget is, mert még mindig kisebb vízpazarlás, mintha a kiskádat engedném teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!