Mikor lesz a SOTE II-n szülésfelkészítő? Van róla valahol valamilyen információ? Ki tartja. Stb.
Én is novemberben szülök. :)
Úgy tudom, hogy szeptember 2. keddjén kezdődik, legalább is itt rákerestem hasonló infóra és ott bejött a SOTE oldala és ott tavaly így volt. 2 Éve mikor a nagyobbikat vártam akkor is így volt, tehát lehet nem változott. Csak kíváncsi voltam hátha vannak friss infók. :)
Oksi, akkor jegyzem ezt a szeptembert. Nem is értem miért nem hívom fel a klinikát, hiszen ott tuti megmondják mi van. :) A könnyebb utat választottam. :)
Nekem van fogadott szülésznőm, az elsőt is vele szültem. Tóth Anna.
Nektek?
Sziasztok! Már négyen leszünk novemberben, bár én csak a végén. Én annyit tudok róla, hogy 8-án kezdődik, de jövőhéten kedden érdeklődök majd telefonon. Engem az előtte való torna is érdekelne.
Szülésznőm még nincs, arra gondoltam, majd ekkor megkeresem, egyébként Gönczi Katalint ajánlotta a dokim.
Kedves első! Én ezt olvastam, itt említi a tornát, hogy milyen, nem tudom még. Majd ezt is megkérdezem kedden.
Én úgy tudom, hogy az egész díjmentes, nem kell érte fizetni. Üdv
Igen, már én is mindent tudok. :) 8-án kezdődik fél 3-kor és a torna csak 15-től lesz 1-2-ig.
Nem kell fizetni érte. :)
Az én szülészőm Tóth Anna lesz.
Találkozunk 8-án! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!