Lehet gyomlálni terhesen?
Szia! Én 15 hetes és 4 napos vagyok és a többi ua, mint nálad. Családi házunk van, így a vetemény az enyém. Nem túl nagy, de a gyors rendbetételéhez 1-1,5 óra kellett, de a cseppemnek nem tetszett, hiába gugolggatam és nem hajoltam, nagyon elfáradtam. De muszály megcsinálni. Egyébként én már a harmadik babánkat várom és szerintem ha a doki nem tilt el nyugodtan csináld azt ami jól esik.
A legjobbakat! Boldog babavárást! Jó gyomlálást!
Szia!
Ha az orvos nem tilt el tőle akkor nyugodtan, csak ne eröltesd meg magad. Én még cseresznyét is szedtem kismama koromban, na meg szőnyeget is takarítottam,/és én is veszélyeztetett terhes voltam/.Sajnos nem csinálja meg helyettünk senki, na meg nem is várhatjuk el.Szerintem az rosszabb,ha valaki elhagyja magát.
Boldog kismamáskodást kívánok Neked!
szia! :)
hasonló típus vagyok, nem bírok egyhelyben ülni. én még egy lazát ástam is, amig úgy nem éreztem hogy pihenni kell. azon a ponton azonban ásó eldob, és nekiláttam lustálkodni :). amíg nem érzed nehéznek, vagy megerőltetőnek szerintem nyugodtan. a tested és a baba jelzi mikor volt elég. most 36 hetes vagyok. nehezen viselem a semmittevést, azonban hiába állok neki vminek, már a felénél kiffuladok, elfáradok, ez van :).
azért csak óvatosan!
boldog babavárást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!