Plútusz kérdése:
Együttlét után 2 és fél hónapra a csajom, csak 4-5 hetes UH alapján, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 19:22
1/16 anonim válasza:
Ilyen esetben NEM 2és fél hónapja lett terhes.
2/16 anonim válasza:
Az van,hogy neked fogalmad sincs arról,hogy mit beszélsz!!
3/16 anonim válasza:
Vagy a babával vannak a gondok(nem fejlődik rendesen) Vagy pedig nem 2 és fél hónapja fogant.
4/16 anonim válasza:
Tényleg nem kötekedésből de: MI VAAAAN? Fogalmazd már meg normálisan a kérdésed,ember!!!!
5/16 anonim válasza:
ha jól értelmezem, 2 és fél hónapja voltatok együtt a pároddal, de ultrahang alapján a barátnőd csak 4-5 hetes kismama. Azt szeretnéd tudni, hogy jól számolta-e az orvos, lehetséges-e, vagy nem akkor fogant?
6/16 anonim válasza:
ja a válasz lemaradt: biztos nem 2és fél hónapja fogant a baba
7/16 A kérdező kommentje:
Igen azt szeretném tudni jól számolt e az orvos!? Tehát valószínűleg nem tőlem van a baba?! Május 15.én voltunk együtt utoljára és Július 27.én 4 5 hetes volt uh alapján a babával nem volt gond mondta az orvos!
2012. dec. 21. 19:42
8/16 anonim válasza:
Az UH nem téved ilyen sokat. Ha június 27-én 4-5 hetes terhes volt, akkor az azt jelenti, hogy előtte 2-3 héttel fogant a baba. Mert a terhességi hetek úgy vannak számolva, hogy fogantatástól eltelt idő+2 hét. Tehát valamikor Június első felében, semmiképpen sem május közepe táján. Úgyhogy ha akkor voltatok együtt utoljára, akkor tuti nem tőled van.
Amúgy hogy-hogy ilyen soká érdeklődsz erről? A babát megtartotta a barátnőd?
9/16 anonim válasza:
Ha tenyleg egyaltalan nem voltatok egyutt a baratnoddel, meg ugy sem, hogy vedekeztetek, akkor ez annyit jelent, hogy felszarvaztak.
10/16 A kérdező kommentje:
Én már ezt igazából lezártam magamban akkor! Igen megtartja a babát ezért is vannak bennem kételyek ...
2012. dec. 21. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!