Veletek is előfordult már? Tök cikinek érzem.
Figyelt kérdés
pont az induláshoz készülődtem. vettem föl a nadrágom, erre a baba pont akkor rúgott a hólyagomba, mikor hajoltam... és hát becsurgott.. még szerencse, hogy itthon történt, és nem útközben.
veletek is előfordult már ilyen?
30. hkm
2012. dec. 19. 11:54
1/9 anonim válasza:
persze, ez természetes. Én betéttel vagyok azóta
38 hkm
2/9 anonim válasza:
Velem első terhességem alatt sajnos utcán történt hasonló :-), hazáig szaladtam szégyenkezve, de itthon kiderült, hogy nem látszott a ruhámon szerencsére. Most a másodikkal vagyok 25hetes, és sokkal gyakrabb a baleset, inkontinencia betétet használok és intimtornázom.
3/9 anonim válasza:
Jajj szegény mi:-) ha tüsszentek hirtelen vagy csak rúg egyet de rossz helyen már benn is van! Betettel oldom meg én is! Üdv 30hetes kismama
4/9 anonim válasza:
ha nevetek, tüsszentek, köhögök...előfordul, persze. 30hkm.
5/9 anonim válasza:
Nálam is elöfordul, még akkor is ha hirtelen felállok a székböl, 25 hetes km
6/9 anonim válasza:
nem is egyszer :) betéttel oldom meg én is :)
39+1 hkm
7/9 A kérdező kommentje:
jaj de örülök, hogy nem én vagyok a selejt :) most már szerintem én is betétezni fogok, pedig ki nem állhatom, azt hittem megszabadultam tőle, de nem :D
2012. dec. 19. 18:26
8/9 anonim válasza:
És lányok ezt mennyire kell durván elképzelni? Mármint a mennyiségre gondolok :) Tényleg érdekel,hogy "mire készüljek".
9/9 A kérdező kommentje:
hát elsőre kicsit nagyobb mennyiség sikerült, a többi csak pár csepp volt.
ez attól is függ (szerintem) hogy mennyire van tele a hólyag...
2012. dec. 21. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!