Terhesen ehetek hamburgert?
Nem káros a babának?
Rendes hambira gondoltam,nem mekisre.
Nem hízlal nagyon?
27 hetes vagyok
Kedves 4-es írta a kérdező h NEM MEKISET!!! Úgyh szerintem tárgytalan amit írtál.
Amúgy meg ha magadnak elkészíted otthon bátran nyugodtan. Én a húst is magam ízesítem be és úgy sütöm ki az sem fagyasztott izé. Jó étvágyat!
30hkm
Na csakhogy megzavarjam a nyugalmat,és hogy le lehessen engem is pontozni,én ettem mekis sajtburgert már kb 4x is terhesen,és semmi bajunk sincs,teljesen makk egészséges a kisfiam!!!
Ja és ettem gyros tálat is meg ettem 2x kínai kaját is!!
Nem kell nagyon felfújni ezt a ,,mit lehet és mit nem,, terhesen!!Ja és rendes hambit is ettem 1x terhesen!!!De azt hozzá kell tennem,hogy igen,hízlalnak az ilyen kaják nem terhesen is,és természetesen nem sok olyan hasznos dolog van ezekben az ételekben,amit a baba tudna belőle hasznosítani!!Ja és ha jól emlékszem,akkor pizzát is ettem már.Teljesen egészséges vagyok én is,és a babám is :) De persze nem eszem ezeket rendszeresen,csak néha!!
19+4 hkm
Kedves 4!
Annyi szeretettel fogadom a válaszod, amennyivel Te küldted! Kár hogy a Kérdező is leírta, hogy NEM a mekis hambira gondol, sajnálom ha neked a hamburges egyenlő a mekivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!