Hogy mondtad meg a párodnak, hogy terhes vagy?
Szia!
Mi 7 évig próbálkoztunk mire nagy sokára sikerült teherbe esnem... Mikor már a tesztem erősen pozitív lett akkor visszabújtam az ágyba a teszttel a kezembe és odaadtam neki :-). Rám nézett és azt kérdezte, hogy ez tényleg igaz? És nagyon - nagyon örült neki, nézegette percekig és ölelgetett, nagyon boldogan várja a kislányunkat, hiszen ő tudja, hogy mennyit vártunk rá... Nem tudtam volna várni, hogy másképpen mondjam el neki a hírt, elég volt magamban tartani 2 napig a 2 pozitív tesztet, még én sem hittem el csak a 3.-nál :-)
Kedves első válaszoló! olyan jó volt olvasni a történetet. 7 év után, el sem tudom képzelni, mit is érezhettetek:)))
minden jót nektek!
39+5
a barátnöm lefényképezte a pozi tesztet és fel tette háttérképnek a gépre. mikor a férja hazaért és bekapcsolta, elcsodálkozott:)
én ugy terveztem hogy uh képet kap egy fini vacsora mellé. de mivel az csak a 6. hét körül kapun, igy azt hiszem a tesztet fogom neki adni. már nagyon várom a pillanatot 3 éve.
32
Megbeszéltük, hogy azon a reggelen megcsinálom a tesztet (3 napja nem jött meg). Én annyira izgultam, hogy már 7-kor kipattantam az ágyból (hmm, amúgy délig is aludtam régen), nem is kellett várni fél percet se, rápisiltem a tesztre, egyből 2csíkos lett :D Annyira dobogott a szívem, mentem 3 kört a lakásban (kis kör - kis lakás), aztán odabújtam a férjemhez, aki még aludt, kérdezte, mi az, megjött?, mondtam, hogy pont nem :D És akkor nagy ölelgetés, szeretgetés, majd elfutás a patikába, ahol vettünk még 2 tesztet, irány haza, új pisi, azok is pozitívak, nekem meg közben végig úgy dobogott a szívem, meg a férjemnek is, jaj de jó visszagondolni :D :D Jönnek a könnyek :D most már 8 hónapos bébi :D :D
Nekünk elsőre összejött, esküvő után, szerelmes nászéjszakás baba :)
Én 10 év próbálkozás után feladtam, 1,5 éve.
Majd anyukám, sógornőm és a kolléganőim vették észre, hogy biztos terhes vagyok. Én nem hittem el. Mondtam, hogy természetes úton nem lehet. De azért kértem egy tesztet a laborosoktól (kórházban dolgozom).
Épp beletettem a pisibe a tesztet, és valamiért hívtam a páromat. Mikor felvette a telefont, akkor jött ki a 2 csík (kb. 20 másodperc alatt), én meg elsikítottam magam. A férjem először megijedt, majd kérdezte mi a baj. Mondtam neki, hogy nem hiszek a szememnek. 2 csíkot látok.
Rögtön tudta, mire gondolok, és elkezdett telefonon becézni minket. :) És kérdezte, hogy mikor megyünk haza, mert szeretne minket átölelni. Azóta is nagyon vigyáz ránk, éjszaka többször érzem, hogy betakar, nehogy megfázzak.
Most 7 hetesek vagyunk. :)
A teszt most is a pénztárcámban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!