Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttátok már ezt a képet?...

Tóth Bernadett2 kérdése:

Láttátok már ezt a képet? Hátha segít vkinek?

Figyelt kérdés

[link]

"Így nézünk ki 12. hetesen az anyaméhben! Viszont ilyeneket jogszerűen ölik meg a legtöbb országban és az 50 amerikai államban. Valaki tényleg azt hiszi, hogy ez nem egy ember?"

Facebookon találtam, nem szoktam terjeszteni ilyeneket de ezzel most kivételt teszek. Hátha vkinek segít a baba mellett dönteni. Üdv mindenkinek!

2012. nov. 4. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Ha tényleg ilyen szépek a babák 12 hetesen, ha nem én úgy gondolom, amint megfogant, onnantól embernek számít az a pici lény!!! Abszolút abortusz ellenes vagyok....!!!

19 hkm

2012. nov. 4. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Én már a fogantatástól embernek tartom.De még nincs így kialakulva a baba mint a képen.De ettől függetlenül szép kép,csak nem így néz ki.:)
2012. nov. 4. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem igy nez ki egy 12 hetes magzat, de ne zavarjon. [link] Akinek abortusz mellett kell dontenie, annak megvan ra a jo oka. Ez marhara nem segitseg, hanem aljassag, amit csinalsz ezzel a keppel.
2012. nov. 4. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

En meg nem torok snki feje felett palcat! Aki az abortusz mellett dont, oka van ra! Eleg nagy tehernek tartom, igy biztos megviseli akinek ez a vegso megoldas;(

Mellesleg soha nem volt abortuszom es nem is szeretnem hogy legyen! 2. Babat varjuk es 29 eves vagyok...

2012. nov. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!