30 hetesen mekkora volt a babusotok? Sulyra mekkora volt?
Figyelt kérdés
hamarosan megyek UH-ra,olyan izgatott vagyok hogy mekkora lesz,most ugy erzem nagyot nött.2009. aug. 7. 17:17
1/5 anonim válasza:
Én betöltött 29 hetesen voltam, akkor 1212g volt a kis drága.
2/5 anonim válasza:
30 hetesen 1400-1500 gr-nak mérte a dokim, de azt mondta erre, hogy soványka:-(
Be kellett feküdnöm a kórházba 10 napig diafilines infúziós kezelésre. Most 32 hetes vagyok, a baba 1900-2000 gr, de még mindig nem engednek haza, mert még mindig nem elégedettek a súlyával... Elég kiakasztó egy helyzet...
3/5 anonim válasza:
Szia.Nekem a 30.héten 1250-1550 g közöttinek mondta a doki a babám súlyát,és hozzáfűzte,hogy ez nagyon szép súly egy kislányhoz képest.
4/5 anonim válasza:
Mi 29 hetesen voltunk 4D-n, ott 1444g-ot mértek. Nagyon kis pufi volt már az arca, és a combjai is jó húsosak. :)
A 32. hetesen már 1948g volt a kis drága, azt mondták, hogy tökéletes a súlya és a méretei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!