Lányok! Babás pocakom van már?
Figyelt kérdés
sajnos nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, 85 kilogramm vagyok és 160 cm. Még nem híztam csak max. egy fél kilót. babásnak látszik már vagy ez még a "régi" ?2012. okt. 3. 11:06
3/20 anonim válasza:
Igen, annak látszik! Gratula!!! :)))
4/20 anonim válasza:
Pólót felhúzva babás, de ha pulcsiban lennél, még nem látszana.
5/20 A kérdező kommentje:
ohhh,köfike! :)
egyébként azt nem írtam,hogy 15 hetes leszek holnap. hál Istennek akkor a "régi pocak" babásra kerekedik lassan :)
2012. okt. 3. 11:18
6/20 anonim válasza:
Huh, hát, ha akarom látom, ha akarom nem.
Igazából tudni kéne, előtte milyen volt.
7/20 A kérdező kommentje:
olyat nem tudok ami előtte készült... :S
2012. okt. 3. 11:28
8/20 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok 162cm 78kg kezdtem a terhességet súlyomat még nem mértem inkább majd a védőnőnél pénteken. De nekem is így néz ki a hasam csak egy picivel nagyobb. :) Pedig én még csak 13hétbe léptem be :)
9/20 A kérdező kommentje:
de! talátam! ez olyan 9 hetesen készülhetett. de ez még nem lehet a baba. sztem ez még az "alap állapot" volt. ha megnézem a két képet,szerintem van változás :)
2012. okt. 3. 11:34
10/20 anonim válasza:
szerintem már egyértelműen babás pocak, igaz a poló még takarhatja annyira hogy másnak ne legyen egyértelmű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!