Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek benneteket nézzetek rám, baj van?
Egy hete teszteltem az első, épphogy látható pozitívamat Medi-Preggel.
Még aznap egy Walentin határozott bár a kontrollcsíknál halványabb pozitívat adott.
Két nap múlva egy Discolor teszt is határozott pozitív lett, de még mindig nem kontrollcsík erősségű.
Pár nap múlva jött a HCG-line, ami megint erős pozi lett.
Ma előttem egy Gabriellt, ami a csepegtetés pillanatában elkezdett pozitivosodni, de annyira sokkal halványabb a kontrollcsíknál. Azt hittem ma már extra erős pozim lesz, hisz több a HCG.
Nagyon sírtam, hogy talán felszívódott az én Angyalkám.
Nem bírtam nyugodni és az imént megcsináltam egy Medi-Labot, ami annyira gyorsan és határozottan két kékcsíkos lett, hogy újra reményt érzek, és azt, hogy nincs baj.
Orvoshoz csak 17-én megyek, mert szabin van. Az égvilágon semmi panaszom nincs, azon kivül, hogy picit több a fojásom és a cickóim keményebbek lettek.
Kérek szépen őszinte véleményeket, baj lehet?
Iszom céklalevet, palástfüvet. Szedem a gravidát, folsavat, magne b6-ot. Egészségesen élek, nem dohányzom és az orvos látogatásáig a nemi élet is fel lett függesztve. Mit tehetnék még?
Ha most is csináltál és az már rendesen két csíkos lett, akkor gratulálok :)
Nem is baj, ha még nem mész orvoshoz. Sztem ne izgulj, nincs baj, az Angyalkád pedig jó helyen van, biztonságban :)
Nem egészen értem, mi a baj, terhes vagy, gratulálok.Orvoshoz bőven ráérsz 17-én menni.
Ne parázz, nyugodtan szexelj,ilyen meg hogy felszívódik,eszedbe se jusson, ne stresszekj !! Nyugi!!
2 gyerekes, 10 hetes kismama
El se tudom mondani, hogy mennyit jelentettek most számomra a szavaitok, nagyon köszönöm megnyugtató szavaitokat.
Tanácsaitokat megfogadom, és megpróbálok most már nem stresszelni, hanem szívből örülni ennek a csodának.
Köszönöm mégegyszer
Egy halvágy pozitív is pozitív!!!!!!!!!!!!!!!
Terhes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi más dolgod nincs mint, hogy vigyáz magadra és a pocaklakódra!
Ne aggódj!!!!
Nagyon boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!