Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlhordás esetén ti mit tettetek?

Túlhordás esetén ti mit tettetek?

Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem a 40 hetet.Egy hete C1111,a nyákdugóm 4 napja távozott,jóslófájásom nincs (nem is volt soha), néha keményedek.Mikor lesz ebből baba,és mit tehetnék addig,hogy ne őrüljek bele a várakozásba?
2009. júl. 30. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

En 10 nappal hordtam tul...de azt hittem mar megorulok...nem tudtam allni, menni , ulni, aludni...ejszakakat teveztem at, nem tudtam enni...szoval nem volt leanyalom...de csak azt tudom mondani turelem. En kiprobaltam mindne szulesindito tanacsot...de semmi nem hasznalt...a kicsi fiam kihuzta az inditas napjaig...es azon hajnalba elindult :)

Szoval kitartas, es gyors es konnyu szulest kivanok...

2009. júl. 30. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is 10 nappal hordtam túl a fiamat de ne izgulj tudja a baba hogy mikor kell jönnie!És élvezd ki az időt még most azt teheted amit akarsz ha már meglesz a kicsi kevesebb időd lesz!Gondolj arra mennyi ideje várod ez a kis idő már csak kibírod! Egyébként fiú?könnyű szülést írj ha tulvagy rajta!
2009. júl. 30. 14:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltatok:)Nagyon szeretnék már túllenni rajta,annyira vártam a tegnapot.Most meg már nem tudom,melyik napot is kell várni.Egyébként lány:)
2009. júl. 30. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
szia én 4 nappal hordtam tul nekem semmi bajom nem volt ha nem láttam volna az óriási pocakom , el is felejtettem volna h terhes vagyok aznap mikor megszültem délben még végig sétáltunka margitszigeten, elötte nap a hegyekben sétáltunk, csak hogy hátha az tesz valamit de semmit a férjem jobban elfáradt mint én:DD
2009. júl. 30. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
én 10 évvel ezelott az 1. idopontom és a 2. kozott telt el kerek 1 honap.Még a 2.-at is túlhordtam 11 nappal,már azt hittem sose szulok meg,ja és akkor is már úgy indították be,3 napja már probálkoztak vele.Most 34h km vagyok,remélem most nem így fogok járni,mert elég rossz volt.
2009. júl. 30. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

10 nappal hordtam túl a hatodik naptol befektettek, azután a 9-ik nap megittam a bába koktélt éjszaka és hajnalra beinditotta a görcsikéket és nyolckor elfolyt a magzatvíz, 15 órára megszületett a kisfiam.

Koktél: 2 dl ricinu olaj+ 2 dl whisky+ 2dl sárgabaracklé

sok sikert!

2009. júl. 30. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
hé a 2dl az sok... cl az nem? én is koktélt ittam de az 4cl ricinus 2 evőkanál pálinka és 2 evőkanál sárgabarack lekvár. Nálam a hasmenés kimarad de a picur megszületett pár óra mulva:D kitartás és nagy kalappal.
2009. júl. 30. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
ja igen bocsi nehogy dl számoljatok cl-t akartam írni:-) biztos a nagy meleg...
2009. aug. 6. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!