Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » UH szerint 14 hetes vagyok,...

UH szerint 14 hetes vagyok, menstruáció szerint 13. Mikor menjek 4D-re? A nemét lehet látni? És ha mostanába megyek minden rendellenességet kimutat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:

SZia!

Saját tapasztalatom alapján adok tanácsot neked hogy várj még a 4D-vel.Tudom nagyon nehéz én is pont ennyi idős terhesen akartam menni,de elhúzódott az idő és a 16. héten mentünk.A párom győzködött hogy még várjunk én meg mondtam neeeemmm mennünk kell.Nagyon be voltam sózva.Le se lehetett volna lőni:-))De mostani "eszemmel" így hogy tapasztaltam valóban várni kellett volna mert abszolult nem láttuk hogy milyen nemű babócánk lesz.Megmérni megtudták és azt is mondták hogy egészséges de később kellett volna menni.Igaz óriási élmény volt és nem bántuk meg ettől függetlenül.Még pici és fejlődésben vannak a nemi szervei a 14. héten és könnyen összetéveszthető.Szerintem várj még legalább a 20. hétig kb.

Üdv. 24 hetes km.

2009. júl. 28. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! a 24-25. hét körül menj 4D-re, de ennel nincs napra pontosan meghatározott időpontja. akár minden héten elmehetsz, ha bírod pénztárcával. azért a 24-25. hetet javasolják, mert akkor a babának már ember formája van, szépen látszik minden-a neme is- és még belefér a képernyőbe az egész. korábban még olyanok, mint 1 földönkívüli, később pedig már csak részletekben tudják megmutatni a méretei miatt. de ha szerencséd van, a nemét a 18 hetes UH-n is meg tudják mondani (v. 16 hetes, már nem emlékszem). és a külső rendellenességeket nagyon jól kiszűri a 4D.
2009. júl. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!