sokszor álmodtam már a picivel, (még nem tudjuk a nemét) de álmomban mindig fiút látok. hol ultrahangos képen látom egyértelműen, hol pedig akkor mikor pelusozom.
de volt olyan is, hogy közöttünk feküdt az ágyban és szopizott, esküszöm mintha tényleg éreztem volna, ahogy szív, ez volt a legfurcsább az összes álom közül.
neked mi volt?
2012. aug. 29. 21:12
2/14 A kérdező kommentje:
szívesen leírom,pont emiatt tettem fel a kérdést mert nekem nagyon fura álmaim szoktak lenni mióta terhes vagyok,igaz második baba fiúnk lesz 30 hetes vagyok, de a lányommal nem emlékszem hogy ilyen álmaim lettek volna.
szóval álmomban UH voltunk mert mondtam a dokinak hogy valami nincs rendben nagyon erőseket rúg ez a baba annak ellenére hogy még csak pár hetes vagyok
aztán láttam a képernyőn hogy nem is baba van a hasamban hanem több kiskutya,azok rugdosnak annyira :)
na ez elég durva volt, fel is ébredtem rá .
máskor meg hogy szülök éppen, vagy ilyesmi, a szüléssel kapcsolatban is van többször álmom
de ez kutya dolog betett
2012. aug. 29. 21:17
3/14 anonim válasza:
Nem tudom, fura-e, de az első terhességem alatt álmodtam egyszer, hogy szülök órákon keresztül... Reggel úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger, aztán még ki is mostak... Mennem kellett dolgozni, egy élmény volt.
Aztán mikor megszültem és visszagondoltam az álomra, tényleg ugyanúgy elfáradtam tőle :) de akkor nem kellett menni dolgozni, hanem aludhattam :)
2012. aug. 29. 21:17
4/14 anonim válasza:
ez a kutyás tényleg dúrva :)nálam is betett volna :)
(első voltam)
2012. aug. 29. 21:28
5/14 anonim válasza:
Az én legdurvább álmom félelmetes volt. első baba, hihetetlen örömmel vártuk mint mindenki,megálmodtam a szülést és amikor kihozták egy kb 18 éves borostás fiút hoztak, hogy ú az én babám.....hát mit mondjak, pár napomra kihatott.
2012. aug. 29. 21:45
6/14 anonim válasza:
A terhességem elején jártam, mikor azt álmodtam, h épp kocsikázom és beindul a szülés. Tök idegen emberek segítenek szülni az út szélén, minden úszik a vérben. Brrrrrr...
2012. aug. 29. 21:55
7/14 anonim válasza:
nekem az volt a legrosszabb amikor 2x is álmodtam h elvetélek..
2012. aug. 29. 21:57
8/14 anonim válasza:
nekem pont tegnap este volt egy nagyon fura almom, hogy az anyukam is epp terhes (mar 63 eves) es nagyon fura volt ,merges is voltam kicsit ra almomban hogy ez meg hogy tortenhetett..
2012. aug. 29. 21:59
9/14 anonim válasza:
Nekem az az álmom volt durva mikor a szekrényben tároltuk szegény kicsikémet.Még a hideg is kiráz tőle!Volt egy olyan is mint neked, csak bennem nem kiskutyák hanem 2 halacska volt.:D
2012. aug. 29. 21:59
10/14 anonim válasza:
Kisfiam pelyhes sárga kiscsirkeként született álmomban, most pedig a hasamban lévő kislányom fehér pihe puha kiscicaként :-) Nagyon érdekes, hogy mind a kettőnél ilyen furi állatkaként jelentek meg álmomban. Kíváncsi leszek majd a harmadiknál mit fogok majd álmodni. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!