Kinek hány hetesen tudták meg mondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 21:22
1/16 anonim válasza:
Nekem a szüléskor derült ki. Akárhányszor mentem uh-ra mintha megérezte volna a babóm, és mindig úgy feküdt a pocimban hogy ne lássuk. Képtelen volt megállapítani a doki. Minden alkalommal mást mondott de mindig csak 50%-ra. :) Végül fiúcska lett.
2/16 anonim válasza:
16.héten már tudtuk hogy fiúnk lesz.
3/16 anonim válasza:
15. héten tudtam, hogy lányom lesz. :)
4/16 anonim válasza:
12 hetesen még nem mondták, de tudtommal ilyenkor még egyformák, bár sokan állítják, hogy már ilyenkor is megmondták nekik...
Utána a 18 hetes uhra mentem, ott már mondták, hogy lány lesz, és az is lett:-)
5/16 anonim válasza:
Akkor én is azok közé tartozom akinek a 12. héten megmondták. Egy tapasztalt szonográfus 90-95%-os bizonyossággal mondta hogy fiú és ez a többi uh-on sem változott és azóta sem.
6/16 anonim válasza:
nekem 14 hetesen lattuk a kukijat,vagyis a doki latta,neki jo szeme van.azt mondjak 12 hetesen is lehet latni ha tapasztalt a dokid,az enyem evek ota nem tevedett ilyen ügyben.bar 12 hetesen kezdödnek el a küllemi valtozasok,vagyis a nem mar eldöl a fogantataskor de kialakulni 12 hetesen kezd külsöleg,a dokik mar vagjak mi van
8/16 anonim válasza:
39. héten szültem és 39 hétig hülyeséget mondott a doki. Fiú helyett lányunk lett. :)
De én örülök, hogy így alakult. :)
9/16 anonim válasza:
Ha jó a dokid, és frankó a gép is amin néz, tutira megmondja a 12 héten. Hogy fiú, azt tuti, mert az kilóg a képből :) :) :)
Nekem 13 hetesen mondták meg hogy töki :)
10/16 anonim válasza:
12 hetesen 2D-n fiút mondtak.Azóta is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!