Veszélyeztetett terhesség esetén az anális szex is tiltott?
33,5 hetes vagyok.
Veszélyeztetett a terhességem, mert nyitva vagyok.
megpróbálhatjuk?
Nem tudom megérteni hogy nem lehet kibirni szex nélkül,a gyermekedröl van szó!ha egyszer veszélyeztetett vagy hogy tudsz erre gondolni.Én is az vagyok el vagyok tiltva és nem gondolok ilyenre,sőt a párom annyira megértő soha nem eröszakoskodna.
Amugy miért nem a dokidat kérdezed itt nem orvosok válaszolnak neked csak talán választ kapsz amiben ezek szerint jobban bizol mint egy orvosban!
17:49 -nek üzenem:
:-)
Amit tilos, azt még jobban kívánja az ember.
Amúgy teljesen normális, hogy valaki nem bírja szex nélkül, mit kell ezen kiakadni.
A kérdezőnek üzenem!!!
Akkor ülj bele és lovagolj!!!!
Ne kérdezz itt ha nem tudod elviselni ha valaki nem olyat ir neked éppen amire számit őnagysága!
Miért kell lepontozni azért mert nem tetszik a válasz NIMFOKA!!!!
utolsónak
Hát te nem vagy százas.
Vegyél egy vibrátort, hátha akkor nem leszel olyan feszült.
Utolsónak:
Te meg egy boxzsákot amin kiélheted az idegbajodat. Attól, hogy te nem kívánod a párod még más kívánhatja a sajátját nem? Ha nem tudsz kultúrált választ írni, inkább kapcsold ki a gépedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!